• 瀏覽: 83,677
  • 回覆: 354
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 hungchiuwai 於 2020-7-7 17:32 發表

淨係睇咁多人回流, 就知道邊度好。
咁就梗係渣住外國護照搵香港錢最好啦

[size=1.5]YO !!
挑,9up左咁耐,個樓主係唔係死鳩左呀,唔回應下嘅。

引用:
原帖由 fungbenji 於 2020-7-7 03:21 PM 發表

自問都算好愛女朋友,盡心盡力照顧佢
但最後佢想移民,但我滿足唔到佢呢樣嘢
最後佢同我分手,我覺得佢真係好絕
大難臨頭各自飛,原來係真
我真係覺得好失望好難過 ...
返大陸搵咯
驚乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fungbenji 於 2020-7-7 03:21 PM 發表

佢無能力帶埋你移民? 男女平等,其中一個有能力咪得囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-7-7 05:37 PM 發表

唔出奇 愈黎愈多 記者/打手作埋啲9588故仔 推上報交差呃飯食
其實現在有好多媒體都好無聊又真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 精彩人生從此起 於 2020-7-7 05:40 PM 發表

挑,9up左咁耐,個樓主係唔係死鳩左呀,唔回應下嘅。
作文JI

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2020-7-7 05:53 PM 發表

作文JI
都作得真實D丫,唔係有人信呀?

車, 關乜大難臨頭事, 人地要移民新發展, 你唔肯, 唔敢, 道路唔同米分手囉。佢唔肯跟你留, 就話人大難臨頭各自飛, 你夠唔肯跟佢移民想法, 佢夠可以話你唔愛佢 ( 雖然你自以為好愛佢)

咁酸, 咁負皮, 自以為是, 當自己女友係附屬品, 一定要以你為主, 為先, 你估依家係你呀爺果代呀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 精彩人生從此起 於 2020-7-7 05:56 PM 發表

都作得真實D丫,唔係有人信呀?
D人咪變左發洩一下男女之間 同政治LOW
真討論的有幾多

回覆 引用 TOP

港閪一向臭,鬼叫你鍾意屌。

回覆 引用 TOP

引用:

快快,,中出,,即飛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-7-7 05:38 PM 發表

咁就梗係渣住外國護照搵香港錢最好啦
其實E樣先真,D人講到返左香港就代表好差...
其實有冇識人係真係去左外地

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2020-7-7 18:02 發表

其實E樣先真,D人講到返左香港就代表好差...
其實有冇識人係真係去左外地
唔去外國坐幾年移民監 入唔到籍架 。

[size=1.5]YO !!
引用:

她是深黃唔走唔得?

回覆 引用 TOP

引用:

睇你都係曱甴嚟啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]