• 瀏覽: 83,768
  • 回覆: 354
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 inco 於 2020-7-7 04:21 PM 發表

條女明顯係冇錢移民,想條仔有錢帶佢移民,而家條仔冇錢冇能力移民,條女咪分手囉。咁條女要移民成功就係要搵到條有錢仔或外籍人士,搵唔到咪唔成功囉。你仔細讀下個帖,唔好連帖都未明白就cm啦 ...
好似唔係wo
感覺係個女的已打算/準備移民而個男的同步唔到多

而且真實的case都係E一種多
你想搵有錢人帶你走唔係冇,但係未搵到時已同一個對你好的人分手 ??

大多數都係其中一方要走 ,但另一便做唔到LA

熱賣及精選
引用:
原帖由 ed_fubes 於 2020-7-7 03:45 PM 發表

移民無能力﹐做爛民有喇呱.  女皇唔係老吹肯收300萬咩...
但係女皇expects呢300萬爛民為英國帶來4000億,重expects呢D人到英國後比在原來地方更努力工作
簡單講就係呢班人要帶錢黎捱苦,或者叫[貼錢買難受],又可叫[唔怕你精,唔怕你呆,至怕你唔來。]計劃。

回覆 引用 TOP

你地唔好咁講啦.
安慰一下樓主

可能你女朋友
只係犯咗事 (無端端擔心自己會被抓)
要著草
唔想連累你
所以先同你分手

唔好以為我講笑
由上年開始
香港最少有幾百人著草
去咗台灣英美德澳加拿大

咁樣講 係咪個心舒服D
起碼會自我催眠你女朋友係愛你嘅

raiyu

回覆 引用 TOP

佢本身家底好 有能力移民 ?

如果唔係 佢有咩資格去怪你

如果佢家底厚 有能力移民就帶埋你走 而你不走 咁就係你問題

如果唔係 呢個帖只會淪為無討論價值膠帖一則

[size=1.5]YO !!
引用:
原帖由 fungbenji 於 2020-7-7 03:21 PM 發表

自問都算好愛女朋友,盡心盡力照顧佢
但最後佢想移民,但我滿足唔到佢呢樣嘢
最後佢同我分手,我覺得佢真係好絕
大難臨頭各自飛,原來係真
我真係覺得好失望好難過 ...
https://youtu.be/Hq76-XZuVgg
烏克蘭幫到你

回覆 引用 TOP

𨳒~呢D臭閪不愛也罷~向好嗰方面睇係益左你!搵下一個只要性格唔似佢!包你搵到好嘢

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2020-7-7 05:06 PM 發表

好似唔係wo
感覺係個女的已打算/準備移民而個男的同步唔到多

而且真實的case都係E一種多
你想搵有錢人帶你走唔係冇,但係未搵到時已同一個對你好的人分手 ??

大多數都係其中一方要走 ,但另一便做唔到LA ...
你覺得你會唔會太傻?佢女友富二代移到民既話,會唔帶樓主走?😂 肯定係條女本身冇能力又想搵個有能力既男人帶佢移民啦

你條女都係天使,帽唔怕帶最緊要除得快,佢為你好以免中性病

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-7-7 05:22 PM 發表

你覺得你會唔會太傻?佢女友富二代移到民既話,會唔帶樓主走?😂 肯定係條女本身冇能力又想搵個有能力既男人帶佢移民啦
好多係家人原因先移到LA
我自己親身都有經驗
女方父母的家姐係果便人 申請埋她們過去  ( 女方仲係住公屋)

講真,點帶到你,係E D 情況之下
大多數都係分手 / 你跟到過去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-7-7 05:22 PM 發表

所以冇咩的

當真實CASE 好多野都要天時地利人和
你能力高自然多選擇 ,你冇能力 都冇計
冇欺騙的情況下 人地有更好出路 唔通為左你唔要
肯真係好難得 ,唔肯都唔應該怪人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-7-7 05:14 PM 發表

佢本身家底好 有能力移民 ?

如果唔係 佢有咩資格去怪你

如果佢家底厚 有能力移民就帶埋你走 而你不走 咁就係你問題

如果唔係 呢個帖只會淪為無討論價值膠帖一則 ...
假野多LA

而且覺得似個男怪個女wo

淨係睇咁多人回流, 就知道邊度好。

引用:
原帖由 fungbenji 於 2020-7-7 03:21 PM 發表

再搵過個囉

回覆 引用 TOP

引用:

咁鐘意移民, 咪游水去美國囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2020-7-7 17:27 發表

假野多LA

而且覺得似個男怪個女wo
唔出奇 愈黎愈多 記者/打手作埋啲9588故仔 推上報交差呃飯食

[size=1.5]YO !!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]