• 瀏覽: 47,824
  • 回覆: 457
  • 追帖: 5
如果你地發現自己老公去叫雞,又或者懷疑佢去叫雞,你地會點做?

曾嘗試探過佢口風,探討過所謂的叫雞之事。

我話唔知點解,有些人去叫雞唔怕有性病,仲唔做安全措施,唔戴套!

佢居然回應:雞唔一定會有病㗎!同女朋友做都可以有機會有性病㗎..等等...等等....
同我理論,仲講到好似大條道理咁!

佢咁樣講係咪代表佢叫過雞?甚至乎可以唔戴套?亦或者佢係外面聽番黎畀人洗咗腦?

補充多一句:我懷疑佢,係因為我係佢身上..例如手..聞到有強烈的胭脂香味!

聽聞衹有雞先會有呢種低俗胭脂味。令我不得不懷疑

佢都話唔一定、你唔接受、即係雞一定有性病?係乜野道理?

回覆 引用 TOP

我發現男友明天去叫雞,仲係大陸雞!應該和他分手嗎!考慮移民!放棄他,他已不只一次對我不忠!很失望!

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:00 AM 發表

我發現男友明天去叫雞,仲係大陸雞!應該和他分手嗎!考慮移民!放棄他,他已不只一次對我不忠!很失望!
明天去叫雞?咩雞都知?

今日疫情嚴重左,呢d時候佢仲去叫雞!

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:01 AM 發表

今日疫情嚴重左,呢d時候佢仲去叫雞!
你從何得知?咁肯定?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Coey002 於 2020-7-8 02:01 AM 發表

明天去叫雞?咩雞都知?
係check佢手機!

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:02 AM 發表

係check佢手機!
唔係阿嘛?手機叫雞嗎?定係點?

影埋相,有証有據

Wechat

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:03 AM 發表

影埋相,有証有據
咁激?係香港?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:04 AM 發表

Wechat
Wechat約?

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:00 AM 發表

咁你地衹係男女關係的話,我勸告你都係及早同佢分手,以免將來更加後悔

引用:
原帖由 Coey002 於 2020-7-8 02:05 AM 發表

Wechat約?
yes, 已由上年年中開始,即間唔中揾佢

其實我哋拍拖已有20年,未結婚,同居生活由如夫妻般

提示:支持鍵盤翻頁左 右