• 瀏覽: 49,493
  • 回覆: 10
  • 追帖: 5
佢都話唔一定、你唔接受、即係雞一定有性病?係乜野道理?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 8/7/2020 02:16 發表

係,佢成日認叻,check嘢呢方面唔夠我醒,以為我蠢過隻豬,其實佢先係豬一隻
憑手機內容就係事實咁叫醒?人地話性格似至行得埋真係無錯
你唔俾佢突登整呢d野落手機去裝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 8/7/2020 02:56 發表

我今年46,但樣貌不算差,d人話我約35歲,後生時多人追,不知為何選擇了他,現他又老又冇頭髮,樣貌其差,我只好認命,為何會選擇左這個男人。佢有班雞蟲group選友,成日介紹佢去叫雞。 ...
樣貌不算差我唔信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 8/7/2020 12:55 發表

今日收到佢msg話今晚約左friend食晚飯,一定約定左隻雞!
雞都要約?咁佢門口咪排哂長龍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Coey002 於 9/7/2020 15:31 發表

果隻味係好強烈的胭脂香味,我覺得唔係一般普通女人既香水味囉
形容多d睇下係咪色情埸所同性工作者採用果隻沖涼液

引用:
原帖由 Coey002 於 10/7/2020 01:36 發表

你地覺得係沖涼液?唔係香水?
雞點會搽埋香水咁重本、有都沖涼沖走啦

佢唔同你乜野、呢d無得強求、叫完雞識返屋企咪由得佢囉、你去識朋友解悶佢都無得出聲

引用:
原帖由 Coey002 於 10/7/2020 02:41 發表

唔係佢唔想,係佢知道我唔會可能眞係沐浴露惹的禍
你出街食飯、碗碟各樣都好多人用過、你又唔介意既?

引用:
原帖由 Coey002 於 10/7/2020 02:46 發表

點同呀!而家係畀另一半有可能不忠喎
不忠完返到屋企就無不忠啦、事關隻雞轉頭就唔認得佢

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 10/7/2020 08:17 發表

最幣個男人認為返到屋企對住個老婆黑口黑面呢!老婆就佢就好似大爺咁呼呼喝喝,一係就對住你唔出聲(可能心中只無時無刻回味同雞做,服仕得好舒服咁!)但對住另一半就另一種!所以就算佢識返屋企,嗰種感受好hard feeling.男人係唔擋咩一回事,女人就繼續又苦,所以寧願放棄好過終日愁眉心鎖屈到有情緒病,不如放棄他選擇開開心心過活,始終相信,做人冇話冇左邊個唔得,路仍是繼續向前行! ...
相對既、佢唔係受左你氣又點會呼呼喝喝態度惡劣來消氣

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 10/7/2020 09:32 發表

我沒有比氣佢受,我唔會和他嘈交,嘈交只傷害雙方感情,只放在心內唔出聲,只有他向我發脾氣!
例如俾面色人睇、大力關門、咪係要對方受氣囉、唔係得嘈交先係既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]