• 瀏覽: 49,492
  • 回覆: 457
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 Coey002 於 2020-7-7 02:12 PM 發表

如果你地發現自己老公去叫雞,又或者懷疑佢去叫雞,你地會點做?

曾嘗試探過佢口風,探討過所謂的叫雞之事。

我話唔知點解,有些人去叫雞唔怕有性病,仲唔做安全措施,唔戴套!

佢居然回應:雞唔一定會有病㗎!你同女朋友做都可以有機會有性病㗎..等等...等等....
同我理論,仲講到好似大條道理咁!

佢咁樣講係咪代表佢叫過雞?甚至乎可以唔戴套?亦或者佢係外面聽番黎畀人洗咗腦? ...
叫雞唔帶套唔係大膽,係自殺🤫🤫🤫
佢想死,你咪成全佢囉😌😌😌
唔好阻人自殺咁仆街

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
屋企食唔飽梗係出街食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Coey002 於 2020-7-8 02:14 AM 發表

既然大家已冇感情,趁仲未結婚都係及早離開吧
係呀趁早,人生有幾多個20年!

回覆 引用 TOP

咪以為私家雞大哂,外面啲雞好食得多。

回覆 引用 TOP

堅自殺,仲要惹埋另一半嘅話堅撲街

回覆 引用 TOP

有SP好過叫雞,起碼衛生啲

回覆 引用 TOP

10個男人 8個叫雞 1個叫鴨 1個唔得

回覆 引用 TOP

捉你個老公驗下有冇肺炎先,疫情期間仲叫雞,想累死人咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Coey002 於 2020-7-7 02:12 PM 發表

如果你地發現自己老公去叫雞,又或者懷疑佢去叫雞,你地會點做?

我話唔知點解,有些人去叫雞唔怕有性病,仲唔做安全措施,唔戴套!

佢居然回應:雞唔一定會有病㗎!你同女朋友做都可以有機會有性病㗎..等等...等等....

佢咁樣講係咪代表佢叫過雞?甚至乎可以唔戴套?亦或者佢係外面聽番黎畀人洗咗腦? ...
咁等於有叫雞?好同情你老公有咁既老婆

回覆 引用 TOP

引用:

你老公有point喎

回覆 引用 TOP

引用:

男人間乜都講。知道呢D好正常。但過到自己嗰關去叫 吾係咁多人會做到。有小三 反為容易d過到自己嗰關。

回覆 引用 TOP

講問未結婚 對仔女 係未跟爸爸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往肉肉美人 於 2020-7-8 02:16 AM 發表

係,佢成日認叻,check嘢呢方面唔夠我醒,以為我蠢過隻豬,其實佢先係豬一隻
你系一個起碼50歲嘅人頭老豬 作D咁故你 0分重作

回覆 引用 TOP

哥,哥,哥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]