• 瀏覽: 13,255
  • 回覆: 80
  • 追帖: 4
結婚十年,有一塞豆窿,老公拍拖時就唔會走強烈慾望,幾個月都唔會要求做一次,通常都係我忍無可忍,先提出要求,距先行動,不過都係只有幾分鐘。我覺得性係維繫夫妻感情噶重要橋樑,我好失望,好想離婚

熱賣及精選
離咗個塞豆窿點算?同佢多多溝通試吓挽回。

如果佢平時日常都對你好咪忍下囉,忍唔到咪做主動果個囉

引用:
原帖由 風輕吹柳飄搖 於 2020-7-7 12:05 AM 發表

如果佢平時日常都對你好咪忍下囉,忍唔到咪做主動果個囉
就算我主動,距都係得幾分鐘,滿足唔到我咯

引用:
原帖由 20cuteqq 於 2020-7-6 10:56 PM 發表

離咗個塞豆窿點算?同佢多多溝通試吓挽回。
溝通好多次,距都一樣無改變,男人唔覺得自己有問題

引用:
原帖由 隔離勇敢的隊長 於 2020-7-7 12:06 AM 發表

幾多歲?如果係機能問題我估佢都唔想,不如題議下玩玩具

引用:
原帖由 風輕吹柳飄搖 於 2020-7-7 12:12 AM 發表

幾多歲?如果係機能問題我估佢都唔想,不如題議下玩玩具
38歲,20幾歲同距拍拖都係同一狀態

引用:
原帖由 隔離勇敢的隊長 於 7/7/2020 00:06 發表

呢d野要越做得多先會耐、射完咪含番硬佢就有得再用

回覆 引用 TOP

我老公都係幾分鐘,我以為佢對性愛無興趣,原來幾年來都係外面食飽了

我暫時未有發展有老公出面有人。不過做女人真係幾慘,男人可以出去叫雞,女人仔咩都唔可以做

有係一個錯配。通常聽見都是先生求老婆而不做,太太要,先生好少say no . 你先生真的幸福👍🏻👍🏻

穩個後生D既學生哥幫下手咪得咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離勇敢的隊長 於 2020-7-7 12:07 AM 發表

溝通好多次,距都一樣無改變,男人唔覺得自己有問題
如果分開塞豆窿慘啲姐。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離勇敢的隊長 於 2020-7-7 08:02 AM 發表

我暫時未有發展有老公出面有人。不過做女人真係幾慘,男人可以出去叫雞,女人仔咩都唔可以做
咁你一樣可以搵個sp滿足下。咪唔洗離婚囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]