• 瀏覽: 1,734
  • 回覆: 21
上次同班fd食飯講起而個問題 原來都多人試過
大家包括我自己都煩惱緊, 好緊會出現其他問題. 係咪睇中醫就冇事?

熱賣及精選
睇中醫都好

回覆 引用 TOP

話唔定佢準過出糧果陣先係有問題

回覆 引用 TOP

我中醫西醫都睇過。唔可以食冰  

回覆 引用 TOP

香港人體質普遍黎講都比較差 你見醫院/診所長期咁多人就知, 不過睇中醫真係可以慢慢幫你身體tune番正常

回覆 引用 TOP

睇西醫好似快啲,中醫也唔錯。

回覆 引用 TOP

我之前試過,睇中醫慢慢調理返好

回覆 引用 TOP

除左體質問題 心理壓力都係一個好重要既因素令你經期唔準 我之前試過返工返到好大壓力 日日都驚自己做錯野做唔掂D野 結果果排就幾個月冇黎M 我自己都嚇親 後來轉左工就冇事

引用:
原帖由 mokikilove 於 2020-7-7 03:16 PM 發表

除左體質問題 心理壓力都係一個好重要既因素令你經期唔準 我之前試過返工返到好大壓力 日日都驚自己做錯野做唔掂D野 結果果排就幾個月冇黎M 我自己都嚇親 後來轉左工就冇事 ...
幾個月冇黎M??  你轉左份咩工可以令你通番經?
願聞奇詳

回覆 引用 TOP

聽講做過三伏天灸會好D 7月有得做初伏 我上個月已經報左名

引用:
原帖由 cherryng100 於 2020-7-8 04:10 PM 發表

有無地址電話?我想了解更多🙏🙏

引用:
原帖由 brendabrenda94 於 2020-7-6 02:47 PM 發表

大家包括我自己都煩惱緊, 好緊會出現其他問題. 係咪睇中醫就冇事?
請問你停經的日子時,閪窿有無流出一d好似豆腐渣的物體??如果有要速揾我check清楚好d🤔🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 brendabrenda94 於 2020-7-6 02:47 PM 發表

有睇中醫調理,要戒食凍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cherryng100 於 2020-7-8 04:10 PM 發表

你係邊間到報架 我google見好似真係唔錯, 試下都好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]