• 瀏覽: 5,292
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
佢襯我瞓著左半夜兩點幾去一個女性朋友屋企,去左差唔多兩個鍾,check左電話del哂紀錄,唯獨del漏左whatsapp視象通話紀錄,正正就係當晚佢返嚟,個女人打俾佢。等左幾日睇下佢會唔會自己講番俾我知,結果都係無,忍唔住先揭發佢,佢堅稱係拎包煙咁大把,咩都無發生過。我都唔知點好,呢排個心真係好唔舒服,我一直都好相信佢,大家都相處得好好,估唔到會咁呃我,堅嬲同傷心!已經能再相信他了,點算???

引用:
原帖由 果個真獅子 於 2020-7-5 09:54 PM 發表

佢襯我瞓著左半夜兩點幾去一個女性朋友屋企,去左差唔多兩個鍾,check左電話del哂紀錄,唯獨del漏左whatsapp視象通話紀錄,正正就係當晚佢返嚟,個女人打俾佢。等左幾日睇下佢會唔會自己講番俾我知,結果都係無,忍唔住先揭發佢,佢堅稱係拎包煙咁大把,咩都無發生過。我都唔知點好,呢排個心真係好唔舒服,我一直都好相信佢,大家都相處得好好,估唔到會咁呃我,堅嬲同傷心!已經能再相信他了,點算??? ...
佢冇講大話,係去拎包煙,順手點返支煙,同女性朋友一齊享受吓blow job.

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-7-5 11:23 PM 發表

佢冇講大話,係去拎包煙,順手點返支煙,同女性朋友一齊享受吓blow job.
真係好難相信一男一女半夜係間屋會齋talk🧐

引用:
原帖由 果個真獅子 於 2020-7-6 06:29 AM 發表

真係好難相信一男一女半夜係間屋會齋talk🧐
此地無銀三百兩,下次你老公去了返工,你咪叫個男人返家坐坐,睇佢有乜反應。

唔係親眼見到、靠估去揭發佢、只可以講你好蠢

引用:
原帖由 subming 於 2020-7-6 12:56 PM 發表

唔係親眼見到、靠估去揭發佢、只可以講你好蠢
佢個定位已暴露左,佢諗住我唔會睇,個晚出左去係100%肯定,佢都認左。問題係呢個女人重要到可以令佢暪住我半夜走出去

引用:
原帖由 果個真獅子 於 2020-7-6 15:40 發表

佢個定位已暴露左,佢諗住我唔會睇,個晚出左去係100%肯定,佢都認左。問題係呢個女人重要到可以令佢暪住我半夜走出去
偷食呢家野係刺激既...咁樓主諗住點呀

偷食好難忍

回覆 引用 TOP

默默收集證據然後離婚

引用:
原帖由 林玟慧 於 2020-7-6 04:40 PM 發表

默默收集證據然後離婚
收集中,係咪真係一次忠百次用呢?

引用:
原帖由 持久男 於 2020-7-6 03:55 PM 發表

偷食呢家野係刺激既...咁樓主諗住點呀
我就係唔想相信呢個事實

真係好唔舒服,这样的反应才正常

回覆 引用 TOP

我老公騙了我三年啦,我先發現,男人仲可以信得過嗎?往後餘生好好愛自己吧。什麼都是假的

引用:
原帖由 果個真獅子 於 2020-7-6 06:38 PM 發表

收集中,係咪真係一次忠百次用呢?
一定要離婚,及時止損。收集證據系為了主動權喺你手里,能分到更多嘅財產,佢系過錯方。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]