• 瀏覽: 2,252
  • 回覆: 20
  • 追帖: 2
男人係38歲,女人就33歲,我咁講並不是亂up係有科學根據。男人到了38歲如果仲係窮鬼一名,女人會覺得跟住佢冇好日子過,因為佢已經過咗拼博黃金時間,冇邊個女人會睇得上呢D男人。女人方面,到了33歲仲單身,除非佢條件好優秀,否則冇邊個對女人有一定要求的男人會揀佢,最衰係女人年紀越大越有要求,但男人條件好都冇可能揀個33歲條件平凣的女人。

熱賣及精選
"男人係38歲,女人就33歲"

香港1定唔係, 唔知你邊樹鄉下

My name is Pong! James Pong!
where is your 科學根據?

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-7-5 09:18 PM 發表

"男人係38歲,女人就33歲"

香港1定唔係, 唔知你邊樹鄉下
香港一定係!
我鄉下仲可怕,男30,女26

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-7-5 11:06 PM 發表

where is your 科學根據?
講你識咩🤭

你話“男38歲女33歲”過咗唔好再哂精神諗結婚,我生活在香港,覺得唔係囉。

引用:
原帖由 精靈 於 2020-7-6 12:41 AM 發表

你話“男38歲女33歲”過咗唔好再哂精神諗結婚,我生活在香港,覺得唔係囉。
你覺得唔係但事實上係,你冇科學根據同我拗!

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-6 12:45 AM 發表

你覺得唔係但事實上係,你冇科學根據同我拗!
我見到朋友同事都唔會係你講咁囉。

引用:
原帖由 精靈 於 2020-7-6 12:47 AM 發表

我見到朋友同事都唔會係你講咁囉。
我講緊男38女33仲係單身果D

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-6 12:48 AM 發表

我講緊男38女33仲係單身果D
我知道,但係呢啲年紀好成熟,唔係你講咁囉。

引用:
原帖由 精靈 於 2020-7-6 12:58 AM 發表

我知道,但係呢啲年紀好成熟,唔係你講咁囉。
我晤會呃你,呢D年紀的男同女結到婚的機會率係等同中六合彩頭奬,真係好睇有冇奇蹟。

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-6 01:11 AM 發表

我晤會呃你,呢D年紀的男同女結到婚的機會率係等同中六合彩頭奬,真係好睇有冇奇蹟。
我唔認同你講法,我相信大把奇蹟。

引用:
原帖由 精靈 於 2020-7-6 01:14 AM 發表

我唔認同你講法,我相信大把奇蹟。
咁你去叫D剩女等待奇蹟🤭

🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

哈哈哈!
香港窮人多定富人多?
香港靚女多定醜女多?
樓主理論不實際。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]