• 瀏覽: 6,333
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
我有個中學同學,做緊7-11,住緊公屋,都可以係咁換女朋友,仲要好索先扑街,次次約佢出來吃飯,都帶唔同女仔出來,係我哋面前又摸又嘴,我話駛都住居屋,人工高佢幾倍,就係自問口才無佢咁好,條死仔仲要拍埋片,係我哋班friend面前駛命,點解啲港女要先比啲扑街玩左先,最後先搵我哋依班老實人埋單

熱賣及精選
睇開啲啦,你唔係第一個俾人揾你埋佢單,亦都唔會係最後一個。99.9%女人一生至少三、五、 7個男朋友,你咁計好痛苦

咁你食過未???

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-7-4 09:09 AM 發表

我有個中學同學,做緊7-11,住緊公屋,都可以係咁換女朋友,仲要好索先扑街,次次約佢出來吃飯,都帶唔同女仔出來,係我哋面前又摸又嘴,我話駛都住居屋,人工高佢幾倍,就係自問口才無佢咁好,條死仔仲要拍埋片,係我哋班friend面前駛命,點解啲港女要先比啲扑街玩左先,最後先搵我哋依班老實人埋單 ...
係咯…真係唔公平…

點解你住居屋,人工仲可以高佢幾倍㗎呢~~~~?

真係好唔能公平!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-4 10:56 AM 發表

係咯…真係唔公平…

點解你住居屋,人工仲可以高佢幾倍㗎呢~~~~?

真係好唔能公平!!
居屋我幾年前買既,當時剛剛無超過入息限額

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-7-4 10:49 AM 發表

咁你食過未???
有得食就好,就係無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-7-4 03:17 PM 發表

居屋我幾年前買既,當時剛剛無超過入息限額
你靠你本事搵錢買居屋,人哋又靠人哋本事搵女吊西,大家各不傷肝…都唔知你吠乜能~

你唔抵得人哋有囡吊嘅同時,人哋又有冇唔抵得過你搵錢多佢幾倍又住居屋呢!?

引用:
原帖由 ywannal 於 2020-7-4 10:46 AM 發表

睇開啲啦,你唔係第一個俾人揾你埋佢單,亦都唔會係最後一個。99.9%女人一生至少三、五、 7個男朋友,你咁計好痛苦
佢就食好西,仲要低消費,我就要將我辛辛苦苦供既居屋,要同我另一伴分享,出街消費又要我比,真可憐

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-4 03:21 PM 發表

你靠你本事搵錢買居屋,人哋又靠人哋本事搵女吊西,大家各不傷肝…都唔知你吠乜能~

你唔抵得人哋有囡吊嘅同時,人哋又有冇唔抵得過你搵錢多佢幾倍又住居屋呢!? ...
我只係覺得啲港女鍾意比啲賤人欺騙,最後醒覺了就搵啲老實人出氣

呢D男仔以前叫姑爺仔。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-7-4 03:24 PM 發表

我只係覺得啲港女鍾意比啲賤人欺騙,最後醒覺了就搵啲老實人出氣
你可以搵啲猪扒埋單㗎!!

有人揸住支搶逼你一定要同啲港女埋單!?

自己技不如人就咪怨人呢樣嗰樣咁很肉酸啦~

可能D女鍾意佢碌野。吾奇、

回覆 引用 TOP

租返嚟啫,開心d啦

回覆 引用 TOP

可能係ptgf

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-7-4 03:24 PM 發表

靚仔真係大曬

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]