• 瀏覽: 2,804
  • 回覆: 34
日日都係國安法新聞,真係聽到人都癲。

自從此新聞一出,tvb新聞就日日播 國安法國安新聞,痴撚線,精神虐待,睇到人都癲。我要的是精神自由! 我睇左唔夠15秒刪去網頁及電視,我純粹都係睇有D乜要聞。
講真我再睇多15秒,我個腦就會有條繩綁著個腦,遲下會被tvb新聞攪到腦中風。

TVB新聞日日都在精神虐待香港人。

熱賣及精選
香討都係國安法洗版,再加埋你呢個post, 又再洗多一次。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 artumfa 於 2020-7-4 12:31 AM 發表

自從此新聞一出,tvb新聞就日日播 國安法國安新聞,痴撚線,精神虐待,睇到人都癲。我要的是精神自由! 我睇左唔夠15秒刪去網頁及電視,我純粹都係睇有D乜要聞。
講真我再睇多15秒,我個腦就會有條繩綁著個腦,遲下會被tvb新聞攪到腦中風。

TVB新聞日日都在精神虐待香港人。 ...
癲左可以搭車2蚊 你好卑皮

回覆 引用 TOP

我半年前刪除咗FB,同樓主一樣,日日被文宣轟炸,成日post警察打人相,暴徒打人放火搶犯又唔登出嚟,仲將各種昆蟲列為交友建議,真係人都癲。

回覆 引用 TOP

國安有利社會穩定點解晤可以講?你都傻既😎

港人都政治化了

回覆 引用 TOP

膠紙

誰人叫你睇TBB
我放假喝咖啡睇書飲紅酒
不知幾嘆

你卻說什麼就黎痴

回覆 引用 TOP

唔想睇仲開post 提

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 artumfa 於 2020-7-4 12:31 AM 發表

我日日睇老尾反大陸我夠想死
我不知幾鐘意睇國安法新聞 加油呀 拉曱甴

回覆 引用 TOP

我沒看... 講來講去都係嗰d野掛
又唔係返工.
不用看

回覆 引用 TOP

除左睇電視
你無野好做架拿
如果係
咁真係好易顛🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

721 我地園朗白衣人又出動啦。

正正经经做事,生活,理咩法都唔关自己事。

Oman~

回覆 引用 TOP

Must be experienced in it

回覆 引用 TOP

引用:

呢度咁紅,你仲講呢d

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右