• 瀏覽: 15,350
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
講到尾同雞一樣,貪錢

回覆 引用 TOP

樓主可能係高學歷,樣衰無身材既網上戰士一名。

學歴低冇問題,最要是食腦?識找錢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-3 09:55 PM 發表

今時今日低學歷人士可以做咩工?咪又係啲低下階層!呢啲垃圾要黎做乜?博佢餓死老婆瘟臭屋咩!
女人揀男友最緊要係有安全感!一定捒一個有能力嘅人,唔好揀垃圾! ...
我有個fb英華,理工生。現在冇工做五十歲人成有一家大細?因懂理財只花錢!所以做人要食腦賺錢?

回覆 引用 TOP

文革批鬥?

最緊要有良知

Fighter @南生圍 日落

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-3 11:17 PM 發表

中三學歷可以娶到大學生做老婆?🤭🤭
似係你吹多啲?🤭🤭
你條七頭,講到大學生好似好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-7-4 02:32 PM 發表

慈雲山公屋仔黎,你以為係私樓仔?

就算私樓仔都分級數,梁振英個仔住山頂獨立屋,同新界掃屎忽古洞榨垃圾唔同級
睇清標題,講緊學歷,關住咩樓鬼事?睇嚟閣下學歷都唔方高。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-3 11:17 PM 發表

似係你吹多啲?🤭🤭
師兄,我同部門揸貨車的同事都娶咗教中學的太太,或者另一部門同事的太太或先生都是大學 畢業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccvgoo 於 2020-7-4 06:13 PM 發表

睇清標題,講緊學歷,關住咩樓鬼事?睇嚟閣下學歷都唔方高。
唔識睇中文字?我回應緊呢條友的言論:

原帖由 ccvgoo 於 2020-7-4 01:13 PM 發表 0
好似條襲警友夠港大畢業啦,有腦咩?大把低學歷人士有腦肯挨,撈到風生水起。你自己執左個傻仔懶邊個?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-3 09:55 PM 發表

今時今日低學歷人士可以做咩工?咪又係啲低下階層!呢啲垃圾要黎做乜?博佢餓死老婆瘟臭屋咩!
女人揀男友最緊要係有安全感!一定捒一個有能力嘅人,唔好揀垃圾! ...
你又做咩咁巴閉

引用:
原帖由 隔離野生的結他 於 2020-7-4 09:01 PM 發表

你又做咩咁巴閉
冇學歴唔集緊要,最緊要識搵錢!

回覆 引用 TOP

搞惦自己先阿 鬼不知咪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-3 11:03 PM 發表

因為我發覺香討好多人執迷不悟,幫低學歷垃圾講說話,所以我要話醒佢哋
71有個港大高學歷著草…點睇!

回覆 引用 TOP

引用:

似係你吹多啲?🤭🤭
你見過世面未,我真的很懷疑…我今次不用市井用說話,望你看得懂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-7-4 02:32 PM 發表

慈雲山公屋仔黎,你以為係私樓仔?

就算私樓仔都分級數,梁振英個仔住山頂獨立屋,同新界掃屎忽古洞榨垃圾唔同級
和合石最適合你!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右