• 瀏覽: 6,531
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
趁著香港回歸廿三週年及港區國安法成立,昨晚找一個黃㡳朋友吃飯,想聽聽他今後如何打算,席間當然要除下口罩,期間他一直不用公筷夾餸,當提及時事時,他極之激動,口未橫飛,我盡量不夾近他面前的餸,最後當然是不歡而散,但臨走時他陰陰咀笑著告訴我,他早兩日因感不適(有新冠病狀),已做了測試,驗試結果明天公布。

真是人黃便無恥,咁傷德的事情也做得出,不知他算不算犯了國安法中的‘恐佈活動‘罪?

我應否告訴老婆我可能中招呢?

熱賣及精選
人類仲同曱甴做朋友?太天真太儍

引用:
原帖由 HKusers 於 2020-7-3 06:24 AM 發表

人類仲同曱甴做朋友?太天真太儍
苦海無邊 回頭是岸🙏🏽

回覆 引用 TOP

分房瞓,自我隔離幾日觀察嚇。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-7-3 05:44 AM 發表

趁著香港回歸廿三週年及港區國安法成立,昨晚找一個黃㡳朋友吃飯,想聽聽他今後如何打算,席間當然要除下口罩,期間他一直不用公筷夾餸,當提及時事時,他極之激動,口未橫飛,我盡量不夾近他面前的餸,最後當然是不歡而散,但臨走時他陰陰咀笑著告訴我,他早兩日因感不適(有新冠病狀),已做了測試,驗試結果明天公布。

真是人黃便無恥,咁傷德的事情也做得出,不知他算不算犯了國安法中的‘恐佈活動&lsq ...
時間啱啱好,話俾你外母知。

引用:
原帖由 橋頭高桥名人 於 2020-7-3 10:05 AM 發表

分房瞓,自我隔離幾日觀察嚇。
十四日呀,點忍😫

引用:
原帖由 半頁地獄路人 於 2020-7-3 10:45 AM 發表

時間啱啱好,話俾你外母知。
出到呢招佢可能以為我呃佢。

回覆 引用 TOP

如果妳被感染了,妳老婆仲可以照顧妳嘅飲食。 妳又感染畀妳老婆,妳和妳老婆都冇人照顧啊。

引用:
原帖由 橋頭高桥名人 於 2020-7-3 11:13 AM 發表

如果妳被感染了,妳老婆仲可以照顧妳嘅飲食。 妳又感染畀妳老婆,妳和妳老婆都冇人照顧啊。
可能到時成為 - 夫妻本是同林鳥,大難臨頭各自飛。

回覆 引用 TOP

甘都係朋友

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-7-3 05:44 AM 發表

真是人黃便無恥,咁傷德的事情也做得出,不知他算不算犯了國安法中的‘恐佈活動&lsq ...
其實你傷風感冒,好多醫生都介紹你可以去驗。不用太緊張。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-7-3 01:41 PM 發表

其實你傷風感冒,好多醫生都介紹你可以去驗。不用太緊張。
祇是不忿被黃人陰一鋪。

回覆 引用 TOP

笑話

引用:
原帖由 chung512 於 2020-7-3 04:49 PM 發表

笑話
😄點何在?

回覆 引用 TOP

引用:

你條友十成比天使氹去掉屁油蛋奶埋毒,米揾直口呃老婆自己行入進羊村自隔十四daycheck 埋深喉冇野先好出返泥,期間老婆揾人照顧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]