• 瀏覽: 1,665
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
呢件事一直都冇乜點同身邊家人朋友講 大家一直問我點解冇拍拖 其實都唔係我想嘅 我對上一次拍拖已經係2年前 自己本身性格正常唔算太被動 自問樣亦都唔係差 不過唔算好識打扮 比較平實 唔多化妝 工作上同朋友圈中已經 男仔唔多 亦冇可以發展嘅對象 我又唔算好心急 但只不過年紀一路一路大 又好似有啲患得患失 點算…

引用:
原帖由 FlyAway~ 於 2020-7-2 09:57 PM 發表

呢件事一直都冇乜點同身邊家人朋友講 大家一直問我點解冇拍拖 其實都唔係我想嘅 我對上一次拍拖已經係2年前 自己本身性格正常唔算太被動 自問樣亦都唔係差 不過唔算好識打扮 比較平實 唔多化妝 工作上同朋友圈中已經 男仔唔多 亦冇可以發展嘅對象 我又唔算好心急 但只不過年紀一路一路大 又好似有啲患得患失 點算… ...
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28050973&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

又肥又火山面仲要大媽年齡,咁妳都仲夠膽💩講“自問”…

面皮咁很厚,的確係無需化妝都得…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FlyAway~ 於 2020-7-2 09:57 PM 發表

呢件事一直都冇乜點同身邊家人朋友講 大家一直問我點解冇拍拖 其實都唔係我想嘅 我對上一次拍拖已經係2年前 自己本身性格正常唔算太被動 自問樣亦都唔係差 不過唔算好識打扮 比較平實 唔多化妝 工作上同朋友圈中已經 男仔唔多 亦冇可以發展嘅對象 我又唔算好心急 但只不過年紀一路一路大 又好似有啲患得患失 點算… ...
唔化妝都出得街先好呀!証明個樣子唔差嗎!

不過,呢版d人係歧視肥人同大年齡嘅,你係咪先?

笑死禾啦

回覆 引用 TOP

引用:

男人老狗化乜L野妝

回覆 引用 TOP

我覺得你會問已經好勇敢 嘗試踏出第一步去認識 朋友圈以外嘅人啦 說不定會有驚喜

回覆 引用 TOP

遇唔到合心意既對象

回覆 引用 TOP

其實樓主拍過拖,都應該知拍拖呢啲野係人夾人緣,真係要撞啱有緣先得,無得強求。

回覆 引用 TOP

既然無得強求,倒不如來一丁先解千愁⋯

回覆 引用 TOP

咪就係衰在自問唔算差度囉

回覆 引用 TOP

哈哈哈
自問?
葉問我就識
自問係邊個黎ga

回覆 引用 TOP

樓主心理質素建設得幾好,自己都唔愛自己,邊會有人來敲門問,到時唔駛自問啦😉

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

咁應該係樓主嘅圈子唔夠大,或者可以參加多啲多人聚會,識多啲朋友,先有更大機會識到異性。

回覆 引用 TOP

我覺得女仔如果性格冇咩問題,唔係港女,咁就真係要靠個樣,所謂your face your fate,執正下自己,化下妝,social下
而家美容院有好多所謂半永久化妝,好適合啲唔係點識化妝嘅人
我自己因為懶所以都有做過眼線同角蛋白睫毛,我覺得效果唔錯,每日唔使再起身化妝,只需要簡單上粉,已經好精神
而家有優惠你可以search下frederique

引用:
原帖由 鬼肉肉 於 2020-7-7 09:34 PM 發表

我覺得女仔如果性格冇咩問題,唔係港女,咁就真係要靠個樣,所謂your face your fate,執正下自己,化下妝,social下
而家美容院有好多所謂半永久化妝,好適合啲唔係點識化妝嘅人
我自己因為懶所以都有做過眼線同角蛋白睫毛,我覺得效果唔錯,每日唔使再起身化妝,只需要簡單上粉,已經好精神
而家有優惠你可以search下frederique ...
我都知~都有興趣試下因為自己真係唔係好識又怕越整越衰 真係好少去美容院 你覺得呢間服務ok嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]