• 瀏覽: 6,038
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 萬家珍貴的雞翼 於 2020-7-2 07:24 PM 發表

男仔有食煙嘅習慣,感覺好討厭,剛開始說他,他仲講要改正,打後也無動於衷了,宜家為這個問題我哋間中也爭拗,好希望他能戒掉。他如果一直唔接戒掉我怕我會頂唔順。 ...
因為佢唔覺得妳值得佢戒…

引用:
原帖由 萬家珍貴的雞翼 於 2020-7-2 07:57 PM 發表

呢個理由成立咩
Result don't tell lie~

先換電子煙,慢慢就可以改啦

引用:
原帖由 萬家珍貴的雞翼 於 2020-7-2 07:24 PM 發表

男仔有食煙嘅習慣,感覺好討厭,剛開始說他,他仲講要改正,打後也無動於衷了,宜家為這個問題我哋間中也爭拗,好希望他能戒掉。他如果一直唔接戒掉我怕我會頂唔順。 ...
改食雪茄,不用吸入肺,冇咁大癮,最初每天一至二支,之後逐漸減少

禍兮,福之所倚,福兮,禍之所伏

人為善,福雖未至,禍已遠離。人為惡,禍雖未至,福已遠離。

引用:
原帖由 萬家珍貴的雞翼 於 2020-7-2 08:36 PM 發表

廿幾歲嘅後生仔食雪茄會唔會有啲搞怪
你問下王敏德、Chilam

禍兮,福之所倚,福兮,禍之所伏

人為善,福雖未至,禍已遠離。人為惡,禍雖未至,福已遠離。

引用:

其實戒煙唔難,只要揾到一個夠强嘅理由比自已

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]