• 瀏覽: 19,886
  • 回覆: 63
  • 追帖: 2
好多女性著三點式泳衣沙灘曬太陽游水,任人睇佢身材 。
但係接受唔到平時出街著衫,走光畀人睇到胸圍底褲。
唔通只係接受光明正大畀人睇,但唔可以接受暗裏畀人偷窺?

熱賣及精選
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-7-2 05:25 PM 發表

唔通只係接受光明正大畀人睇,但唔可以接受暗裏畀人偷窺? ...
咁點解你可以著三角泳褲游水,但唔可以只著三角底褲行街?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-7-2 05:25 PM 發表

唔通只係接受光明正大畀人睇,但唔可以接受暗裏畀人偷窺? ...
又唔一定係同一個人
話唔定著三點式泳衣果D唔介意畀人偷窺畀人偷窺
唔接受畀偷人窺果D又唔一定有著三點式泳衣

引用:

Work life balance, 你受左咩刺激唔太平衡咁

你個 po笑死。禾。。

回覆 引用 TOP

游水點同姐

悲慘的生活 只會過得更堅強

咁Job interview 點解要著西裝 唔著三點式啊?

因為內衣會唔靚
泳衣設計比人睇
你見過露底有污糟野跡未呀
又見過露底見埋蟹形未呀

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:

扮嘢啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michaelmicc 於 2020-7-2 06:40 PM 發表

咁點解你可以著三角泳褲游水,但唔可以只著三角底褲行街?
你又知佢冇著底褲出街?

回覆 引用 TOP

場合唔同!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十九八 於 2020-7-2 07:49 PM 發表

因為內衣會唔靚
泳衣設計比人睇
你見過露底有污糟野跡未呀
又見過露底見埋蟹形未呀
唔著底咁咪一定睇唔到囉

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔夜不安的手機 於 2020-7-2 06:45 PM 發表

又唔一定係同一個人
話唔定著三點式泳衣果D唔介意畀人偷窺畀人偷窺
唔接受畀偷人窺果D又唔一定有著三點式泳衣
合理,我見過有女人話怕走光走得唔好睇,所以內衣褲要靚

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:

泳衣有pat唔怕你睇蝕,
底褲可能係喱士,可能係t-back。

回覆 引用 TOP

有冇相

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]