• 瀏覽: 1,051
  • 回覆: 18
有個女網友,講左句,做咩突然咁主動
點解?

熱賣及精選
引用:
原帖由 SINGY78112 於 2020-7-1 11:11 PM 發表

點解?
即係問你做乜無啦啦扯旗呀!!

回覆 引用 TOP

你想約佢出街?

悲慘的生活 只會過得更堅強

哈哈哈
你做開前面果個
突然轉做後面果個
咪嚇親佢lo

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-7-2 12:49 AM 發表

哈哈哈
你做開前面果個
突然轉做後面果個
咪嚇親佢lo
前後?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-7-2 12:18 AM 發表

你想約佢出街?
唔係呀,只不過用左個熊仔心心圖,佢就咁啦

引用:
原帖由 SINGY78112 於 2020-7-2 12:53 AM 發表

即係佢覺得你一向無咩表示鍾意佢。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 SINGY78112 於 2020-7-2 12:53 AM 發表

心心圖可能令佢誤會以為你對佢有意思喎

悲慘的生活 只會過得更堅強

回覆 引用 TOP

佢覺得妳對佢有諗法,想個確定嘅答。直頭話畀佢知:我鐘意妳。

引用:
原帖由 SINGY78112 於 2020-7-1 11:11 PM 發表

點解?
諗太多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 橋頭高桥名人 於 2020-7-2 02:33 PM 發表

佢覺得妳對佢有諗法,想個確定嘅答。直頭話畀佢知:我鐘意妳。
因為佢有時都好直接,問喜唔喜歡,又話無女朋友之前我陪住你先,直接到我有時都係模糊帶過算

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-7-2 01:23 AM 發表

即係佢覺得你一向無咩表示鍾意佢。
係,我好多時都比較冷淡,還有時會用已讀不回,但佢又鬼死咁唔怕醜直接問做咩已讀我...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SINGY78112 於 2020-7-2 03:12 PM 發表

因為佢有時都好直接,問喜唔喜歡,又話無女朋友之前我陪住你先,直接到我有時都係模糊帶過算
敢睇嚟,呢個女仔系鐘意妳嘅,可能唔太自信或者怕醜唔敢同妳表,反而願意默默守喺妳身邊,如果妳對佢得意嘅話,大膽去表白,及時今次唔成功,過段時間,再去表白就ok

引用:
原帖由 橋頭高桥名人 於 2020-7-2 03:58 PM 發表

敢睇嚟,呢個女仔系鐘意妳嘅,可能唔太自信或者怕醜唔敢同妳表,反而願意默默守喺妳身邊,如果妳對佢得意嘅話,大膽去表白,及時今次唔成功,過段時間,再去表白就ok ...
之前有人講過,男追女,女仔就算拒絕,佢都會開心因為有人喜歡,但想不到由女追男,我第一想到不是開心,而是驚恐先,可以因為佢又情緒化,總要開解佢....,佢有時會問點樣追哥哥...

回覆 引用 TOP

大佬,呢都乜年代,基路難行,快D埋手

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]