• 瀏覽: 1,452
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
我老公係幾年前認識咗一個同月同日生日嘅女人,大家有工作上嘅來往,我亦認識佢,個女人有家庭有小朋友(佢同老公有婚姻問題),我同老公亦有小朋友早一個月前老公同我講今年同佢和佢D屋企人(有家姐同细妹)一齊過生日,我話好丫,幾日後同我都係吾好咁食現在經濟咁差咁多人食太貴又吾知佢買單好定我地買單好,之後再講我同佢兩個人下午食茶記都得,買個孖宝蛋糕一人一個加支臘祝就可以,但到正日前一晚個女人打比我老公問明天幾點食,我老公就話是但你想,個女人話6点,我果下嬲到爆,我同老公嘈,你話我諗多咗,試問有邊一個男人正日生日吾係陪老婆仔女,係同第二個女人出去食飯,有邊個女人可以忍受到,後來我睇到佢都一D對話同錄音,有D信息我睇到但我老公已删除咗一D我,我老公夜晚開工,可以開開下公話番去揾佢,個女人做打咗兩個好感動嘅公仔圖案,我聽到即刻打去嘈佢,我問佢段錄音点解釋,佢話吾知自己講咗D乜,我亦問佢你地有野点解要删除佢同你嘅對話,我咁都仲叫諗多咗,你自己個仔半夜病你都冇番黎同佢睇醫生,之後我打去嘈果個女人,佢話佢對我老公絕對冇野只係當佢係哥哥,之後我老公打來,就停數我D不事,之後收工回來我同佢坐底傾,佢堅決話佢地冇野,仲將個波落我到話係我有問題,仲問我會吾會諗下我地兩個出現咗問題,就算係出現問題咁咪攞出黎講,一係一齊一係分開,絕對唔喺比個藉口自己有小三囉!但佢都堅決否認同佢有野,之後我問佢係咪唔可能再一齊如果係嘅我地就分開啦!佢有話唔係之後就話不如分開冷靜下,我問佢咁想點樣分開冷靜下,佢就話好似之前咁大家一齊係屋企照平時咁樣就可以啦!其實我都有諗過想分開無奈我兩個小朋友太細,跟住幾日我老公當無事發生過好似咁平時咁樣生活,我亦唯有扮冇事發生過,但心裡面始終都係有條刺因為佢有好多野佢係解釋唔到

熱賣及精選
引用:
原帖由 後天芳香的大樹 於 2020-7-1 07:02 PM 發表

我老公係幾年前認識咗一個同月同日生日嘅女人,大家有工作上嘅來往,我亦認識佢,個女人有家庭有小朋友(佢同老公有婚姻問題),我同老公亦有小朋友早一個月前老公同我講今年同佢和佢D屋企人(有家姐同细妹)一齊過生日,我話好丫,幾日後同我都係吾好咁食現在經濟咁差咁多人食太貴又吾知佢買單好定我地買單好,之後再講我同佢兩個人下午食茶記都得,買個孖宝蛋糕一人一個加支臘祝就可以,但到正日前一晚個女人打比我老公問明天幾 ...
想享齊人之福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天芳香的大樹 於 2020-7-1 07:02 PM 發表

我老公係幾年前認識咗一個同月同日生日嘅女人,大家有工作上嘅來往,我亦認識佢,個女人有家庭有小朋友(佢同老公有婚姻問題),我同老公亦有小朋友早一個月前老公同我講今年同佢和佢D屋企人(有家姐同细妹)一齊過生日,我話好丫,幾日後同我都係吾好咁食現在經濟咁差咁多人食太貴又吾知佢買單好定我地買單好,之後再講我同佢兩個人下午食茶記都得,買個孖宝蛋糕一人一個加支臘祝就可以,但到正日前一晚個女人打比我老公問明天幾 ...
同我個個一樣唔認,但我個個就無話要分開,話我諗多咗

我個個都死口吾認,都係話我諗多咗,話我無實質証據,一段錄音吾代表到D乜

回覆 引用 TOP

出去工作,准備離婚吧!你老公欺負你不捨得離婚。

回覆 引用 TOP

佢以為我傻啫,佢鎖左我喺屋企湊小朋友我嘅世界淨係得佢三個我依家直頭同佢講不如請個工人啦我返出去做野,咁我嘅世界廣闊啲佢就知我吾係冇咗佢吾得

回覆 引用 TOP

要小心點

回覆 引用 TOP

引用:

我老公係幾年前認識咗一個同月同日生日嘅女人,大家有工作上嘅來往,我亦認識佢,個女人有家庭有小朋友(佢同老公有婚姻問題),我同老公亦有小朋友早一個月前老公同我講今年同佢和佢D屋企人(有家姐同细妹)一齊過生日,我話好丫,幾日後同我都係吾好咁食現在經濟咁差咁多人食太貴又吾知佢買單好定我地買單好,之後再講我同佢兩個人下午食茶記都得,買個孖宝蛋糕一人一個加支臘祝就可以,但到正日前一晚個女人打比我老公問明天幾點食,我老公就話是但你想,個女人話6点,我果下嬲到爆,我同老公嘈,你話我諗多咗,試問有邊一個男人正日生日吾係陪老婆仔女,係同第二個女人出去食飯,有邊個女人可以忍受到,後來我睇到佢都一D對話同錄音,有D信息我睇到但我老公已删除咗一D我,我老公夜晚開工,可以開開下公話番去揾佢,個女人做打咗兩個好感動嘅公仔圖案,我聽到即刻打去嘈佢,我問佢段錄音点解釋,佢話吾知自己講咗D乜,我亦問佢你地有野点解要删除佢同你嘅對話,我咁都仲叫諗多咗,你自己個仔半夜病你都冇番黎同佢睇醫生,之後我打去嘈果個女人,佢話佢對我老公絕對冇野只係當佢係哥哥,之後我老公打來,就停數我D不事,之後收工回來我同佢坐底傾,佢堅決話佢地冇野,仲將個波落我到話係我有問題,仲問我會吾會諗下我地兩個出現咗問題,就算係出現問題咁咪攞出黎講,一係一齊一係分開,絕對唔喺比個藉口自己有小三囉!但佢都堅決否認同佢有野,之後我問佢係咪唔可能再一齊如果係嘅我地就分開啦!佢有話唔係之後就話不如分開冷靜下,我問佢咁想點樣分開冷靜下,佢就話好似之前咁大家一齊係屋企照平時咁樣就可以啦!其實我都有諗過想分開無奈我兩個小朋友太細,跟住幾日我老公當無事發生過好似咁平時咁樣生活,我亦唯有扮冇事發生過,但心裡面始終都係有條刺因為佢有好多野佢係解釋唔到 ...
我明你老公點解對住你覺得你好煩

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-6 11:41 AM 發表

我明你老公點解對住你覺得你好煩
D男人做錯事做要大條道理話係女人問題仲要話人烦

引用:
原帖由 後天芳香的大樹 於 2020-7-6 11:44 AM 發表

D男人做錯事做要大條道理話係女人問題仲要話人烦
我係女人都覺得你煩,唔抵可憐

你成個世界就只係得老公同啲仔女

另外你最錯係騷擾嗰個女人

呢個行為喺你老公心目中係嚴重扣分

你老公往後只會越來越憎你

感情更加破裂無可挽回

等離婚啦

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 一人咖啡 於 2020-7-1 11:20 PM 發表

同我個個一樣唔認,但我個個就無話要分開,話我諗多咗
感情有問題先會有第三者

而感情有問題通常唔會係單方面

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-6 11:50 AM 發表

我係女人都覺得你煩,唔抵可憐

你成個世界就只係得老公同啲仔女

另外你最錯係騷擾嗰個女人

呢個行為喺你老公心目中係嚴重扣分

你老公往後只會越來越憎你

感情更加破裂無可挽回

等離婚啦 ...
你錯啦!係我要同佢分開,佢要求我吾好走

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-6 11:52 AM 發表

感情有問題先會有第三者

而感情有問題通常唔會係單方面
感情有問題就乾脆分開,唔係俾個藉口自己有第三者

引用:
原帖由 後天芳香的大樹 於 2020-7-6 11:52 AM 發表

你錯啦!係我要同佢分開,佢要求我吾好走
你想走就走

呢個係你自己嘅決定

單方面離婚等三年就可以

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]