• 瀏覽: 3,268
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
如果廿年前你咁的質地仲可以北娶,但今日時勢唔同曬,你地都係算把啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-1 11:32 AM 發表

如果廿年前你咁的質地仲可以北娶,但今日時勢唔同曬,你地都係算把啦。
所以結論係…

西叔!你都係蒜九掃把啦!!

嫩白幼滑夠緊緻
豪情壯語巧鬆啲

別要質疑我的性別,
否則您粒菊花會裂~

回覆 引用 TOP

叫雞/打丁過世

回覆 引用 TOP

立咗國安法,大陸鄉講一家親,返大陸娶個苗族老婆

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-1 11:32 發表

樓主, 你不信50歲前仍有希望

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-1 09:11 PM 發表

樓主, 你不信50歲前仍有希望
你同我一樣冇希望😎

回覆 引用 TOP

好心你正正經經叫隻G啦.....

回覆 引用 TOP

巴叔,如果這裏有你所講的年過40窮男,依我觀察,恐怕只有你一個需要調整心態。畢竟這麼多年,只有你一個不斷分身發帖抱怨,有用嗎?

引用:
原帖由 TurnShiny 於 2020-7-1 10:08 PM 發表

巴叔,如果這裏有你所講的年過40窮男,依我觀察,恐怕只有你一個需要調整心態。畢竟這麼多年,只有你一個不斷分身發帖抱怨,有用嗎?
呢度有冇同路人我唔肯定但我估計會有,有冇用我亦唔肯定但我估計會有,但假設衹有我一個,so what!我將會勇敢面對!

回覆 引用 TOP

西叔成日分身出post!J啦!仲講😞

回覆 引用 TOP

現世代,一個人才是王道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TurnShiny 於 2020-7-1 22:08 發表

抱怨了多少年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-7-1 11:32 AM 發表

越南妹仲好呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]