• 瀏覽: 13,099
  • 回覆: 198
  • 追帖: 1
男朋友剛開始拍拖時幾乎日日都想要,狀態維持左1年,宜家一齊4年,一個月大概1次~2次,係咪佢番工太攰?或者已經係出面食飽?

熱賣及精選
大佬。。日日都要维持一年。。刚拍拖好正常的。。习惯了就需求不大的啦。。加上婚后好多野都要男人负担,唔累的?   所谓好多女人成日甘对比。。你问下有几个可以做甘多,年纪特别男人会虚耗大。你有無帮男朋友经常补下呢。

Oman~

冬天煲多d壯腰補腎湯佢飲,夏天就煲下清補涼,意米水比佢補下身,男人同女人都一樣啦!有關心有愛護有愛情就會見到你都想做啦

佢肯定有出去叫雞,吊厭左
CHECK佢電話對話有無古怪就知

引用:
原帖由 卜卜星 於 2020-7-1 10:56 AM 發表

大佬。。日日都要维持一年。。刚拍拖好正常的。。习惯了就需求不大的啦。。加上婚后好多野都要男人负担,唔累的?   所谓好多女人成日甘对比。。你问下有几个可以做甘多,年纪特别男人会虚耗大。你有無帮男朋友经常补下呢。 ...
所以係習慣左需求不大?

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-7-1 05:21 PM 發表

佢肯定有出去叫雞,吊厭左
CHECK佢電話對話有無古怪就知
點check?check電話號碼?我有睇到佢電話有好多女仔大波圖片,仲有性愛圖片,甘即係點?求解

引用:
原帖由 TM11 於 2020-7-1 12:51 PM 發表

冬天煲多d壯腰補腎湯佢飲,夏天就煲下清補涼,意米水比佢補下身,男人同女人都一樣啦!有關心有愛護有愛情就會見到你都想做啦
真係?

都一樣啊,時間長了大家都相互了解了,無趣了。

看來你們很快會分手

引用:
原帖由 香江小妹V 於 2020-7-1 06:10 PM 發表

看來你們很快會分手
點解甘講?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江南地獄樓主 於 2020-7-1 06:03 PM 發表

都一樣啊,時間長了大家都相互了解了,無趣了。
我需要改變d乜先可以令佢對我有番興趣?

工作太累
小做愛正常呀

悲慘的生活 只會過得更堅強

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-7-1 06:41 PM 發表

工作太累
小做愛正常呀
希望係啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右