• 瀏覽: 3,683
  • 回覆: 39
究竟男人點解會甘中意大波?手機相冊裡好多大波妹同性愛相,究竟d相係邊度黎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 簡單的夢想 於 2020-7-1 10:04 AM 發表

究竟男人點解會甘中意大波?手機相冊裡好多大波妹同性愛相,究竟d相係邊度黎?
Men always like beautiful young women. No matter who he is with, he can't stop his hobby.

引用:
原帖由 哈囉夜師兄 於 2020-7-1 11:05 AM 發表

Men always like beautiful young women. No matter who he is with, he can't stop his hobby.
Is it really that simple?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家珍貴的雞翼 於 2020-7-2 12:36 PM 發表

This is the same as women who like young and handsome men, which is normal.
I don't know

回覆 引用 TOP

男人都喜欢看美女,这是他的爱好。

男人系花心慨

引用:
原帖由 悲伤的李白 於 2020-7-4 03:18 PM 發表

男人都喜欢看美女,这是他的爱好。
明白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Islamey 於 2020-7-4 04:49 PM 發表

男人系花心慨
有一張愛你的嘴,有一百個不愛你的細節

回覆 引用 TOP

爱上一个唔爱你嘅人,就像畀自己挖了个坑,然后跳进去,挖坑嘅系自己,跳进去嘅仲系自己,最后爬唔出嚟嘅也系自己。

回覆 引用 TOP

边个冇心冇肺嘅人,冇一段为某人掏心掏肺嘅曾经。

引用:
原帖由 一顆糖 於 2020-7-6 10:35 AM 發表

边个冇心冇肺嘅人,冇一段为某人掏心掏肺嘅曾经。

回覆 引用 TOP

我老公仲犀利,上傳到備份幾千張大波妹照片和性愛影片,夠曬變態,睇唔出一個咁斯文的人都會係淫蟲。

網上下的

提示:支持鍵盤翻頁左 右