• 瀏覽: 1,745
  • 回覆: 16
你在醫美上花了多少?,怎麼才不會被坑被騙!

哪些醫美項目值得做?

為了變美花了多少錢?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
熱賣及精選
靠譜的醫美 項目
想做醫美又不想變塑膠臉

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-6-30 05:44 PM 發表

靠譜的醫美 項目
想做醫美又不想變塑膠臉
睇你想解決咩問題啦,我做嗰啲平平地,我都滿意既

引用:
原帖由 天天加加速更新 於 2020-7-1 03:00 AM 發表

睇你想解決咩問題啦,我做嗰啲平平地,我都滿意既
我都想做嗰啲平平地。改善一下。條件不優勢,  只能選平有平做吧。
有能力就貴有貴做, 也沒什麼。
每日運動 + 年前開始中醫調理, 健康D, 補氣, 補血。希望未來皮膚臉上白里透紅。
為咗睇落精神D! 外表精神D。精神年齡!

減慢衰老掛?

可分享? 你曾做過的?
--------------------------------------------

如何顯得更年輕

衰老是人生自然的一部分,但是人們卻很難以心平氣和地接受。有多少人不想失去年輕的容顏和風度。不過不用擔心,我們無法阻止衰老但是卻可以延緩衰老的步伐。不需要大動干戈,傷筋動骨就可以讓你的外表年輕好幾歲。探索保持年輕姿態的秘密吧!

https://zh.wikihow.com/显得更年轻

回覆 引用 TOP

想去做一個鼻子,但是不敢動。怕毀容。畢竟臉部不敢隨便整容。

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-7-1 11:27 AM 發表

我都想做嗰啲平平地。改善一下。條件不優勢,  只能選平有平做吧。
有能力就貴有貴做, 也沒什麼。
每日運動 + 年前開始中醫調理, 健康D, 補氣, 補血。希望未來皮膚臉上白里透紅。
為咗睇落精神D! 外表精神D。精神年齡!

減慢衰老掛?

可分享? 你曾做過的?
-------------------------------------------- ...
做下增生膠原既機,間醫美診所有齊中,西醫,所以變咗睇埋醫生

引用:
原帖由 沉睡靚回覆 於 2020-7-1 12:03 PM 發表

想去做一個鼻子,但是不敢動。怕毀容。畢竟臉部不敢隨便整容。
打針就好了啊,不必動刀

回覆 引用 TOP

想弄雙眼皮,但唔敢

回覆 引用 TOP

我打Hi Fu
朋友介紹兩萬蚊六次,已經係最平……好多朋友講四萬蚊,做六次,嗰啲咁貴我就冇去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天天加加速更新 於 2020-7-1 03:22 PM 發表

做下增生膠原既機,間醫美診所有齊中,西醫,所以變咗睇埋醫生
增生膠原既機?
醫美診所有齊中,西醫?  let me know

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-7-2 07:05 AM 發表

增生膠原既機?
醫美診所有齊中,西醫?  let me know
係尖沙咀啊

回覆 引用 TOP

想去隆鼻,但是怕做毀容了,畢竟鼻子很重要,怕留下後遺症。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-6-30 05:32 PM 發表

你在醫美上花了多少?,怎麼才不會被坑被騙!

哪些醫美項目值得做?

https://i2.kknews.cc/SIG=330pa1e/ctp-vzntr/508p3q2488p54q089s7067301n65oop5.jpg

為了變美花了多少錢? ...
我打左消脂針 同 埋線 洗左3-4萬

引用:
原帖由 金融中女 於 2020-7-3 03:59 PM 發表

我打左消脂針 同 埋線 洗左3-4萬
身上還是臉上?
你很勇敢。 搵錢易, 洗比自己也應該。

埋線, 網上看些例, 效果微小, 也不持久。
我是不會做的。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]