• 瀏覽: 12,786
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
雞飛狗走

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你愛佢
佢愛誰?
男人之痛 斬纜啦

tc

回覆 引用 TOP

立即3p....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-6-30 01:57 PM 發表

但你仍很愛佢,你可否當冇事發生過?

(請唔好話咩立即3p....etc)
你愛佢?但人地可能已經唔愛你…

俾外國人知香港發生緊咩事!

https://youtu.be/ji4G86e7cJM

仲有上一集:

https://www.youtube.com/watch?v=CPqZPjtTDv8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-6-30 01:57 PM 發表

你一生一世都會想起佢俾人插,幫人吹吹,口爆時,
你重想咀落去嗎

回覆 引用 TOP

一定飛, 忍痛,約最後的一次見面,不傷害,不發皮四, 來個結局 。。。BYE BYE   !

回覆 引用 TOP

識玩,梗係人形唔蜈蚣,好玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-6-30 03:35 PM 發表

行埋一邊跟隊!其間在旁睇下有乜可以幫手或學下野!知己知彼,百戰百性!做到老學到老!在旁納喊助威少不得!斟茶遞水,幫忙搽kY少不得! ...
x2

回覆 引用 TOP

引用:

有冇諗下點解會發生呢啲事?佢貪玩?佢仲愛唔愛你?如果佢唔愛你,那就無謂勉強。因為歷史會重演

回覆 引用 TOP

放生區,有第一次就有下次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-6-30 08:50 PM 發表

咩叫本性?本性緊係改唔到啦。改到的叫行為,佢唔做,只係控制自己的行為,而唔係佢唔想做。即係你本身好鍾意食花生,但係有痛風,唔食得花生。咁唔再食花生代唔代表你唔再鍾意食花生?唔做同唔想做係兩回事。你根本就係鍾意食花生,你總會成日都想食,甚至偷偷地去食。食唔食花生有得改,但鍾唔鍾意食花生邊有得改架 ...
你係咪讀心理學架?

會即刻開帖先之後再不斷更新報告

回覆 引用 TOP

當然繼續啊!免費比你插以後人地個老婆,你仲有咩唔開心?置於娶返屋企,除非你有呢個癖好。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-6-30 10:54 PM 發表

你係咪讀心理學架?
係有讀過,心理學第一樣學的就係分開行為同性格,行為可以改,性格唔可以

吾3p就佢兩個搞你幫佢大力力推啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]