• 瀏覽: 1,236
  • 回覆: 16
話說我個好姊妹同事最近好唔妥一個新入職小花,話佢著得少布勾引男同事,所以杯葛佢。咁啱公司近日有個戶外活動,我又貪靚著左背心仔上場,然後俾好姊妹寸我做乜著成咁,之後就無搵過我,佢實係嬲左我,而家點算好?

熱賣及精選
如果甘就嬲成甘。。。呢d人都好做朋友?将自己的问题强加到人地身上

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2020-6-30 10:24 AM 發表

如果甘就嬲成甘。。。呢d人都好做朋友?将自己的问题强加到人地身上
女人就係咁,為左著衫都可以嬲一餐😞

引用:
原帖由 buscuittaste 於 2020-6-30 10:28 AM 發表

女人就係咁,為左著衫都可以嬲一餐😞
無咩要点的,如果一段时间都唔理你就無必要交了。。甘的朋友唔会为朋友想。

Oman~

回覆 引用 TOP

著得少布冇錯呀
你個好姊妹冇本錢/保守係佢自己嘅事,唔駛理佢!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
引用:
原帖由 buscuittaste 於 2020-6-30 10:22 AM 發表

話說我個好姊妹同事最近好唔妥一個新入職小花,話佢著得少布勾引男同事,所以杯葛佢。咁啱公司近日有個戶外活動,我又貪靚著左背心仔上場,然後俾好姊妹寸我做乜著成咁,之後就無搵過我,佢實係嬲左我,而家點算好? ...
好簡單啫,揾我出黎玩吓.......好快會忘記吾開心的事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buscuittaste 於 2020-6-30 10:22 AM 發表

話說我個好姊妹同事最近好唔妥一個新入職小花,話佢著得少布勾引男同事,所以杯葛佢。咁啱公司近日有個戶外活動,我又貪靚著左背心仔上場,然後俾好姊妹寸我做乜著成咁,之後就無搵過我,佢實係嬲左我,而家點算好? ...
米傻la
嬲你嗰個而家買緊小背心
過幾日show off問你點睇 㗎la

回覆 引用 TOP

引用:

好姊妹極有限,你著得好睇過佢,佢唔like

回覆 引用 TOP

妳朋友妒忌心咁強

活在昨天的人迷惑,
活在明天的人等待,
只有活在今天的人
最踏實.

回覆 引用 TOP

再著少小,背心唔載bra

引用:
原帖由 ek888 於 2020-7-1 08:48 AM 發表

再著少小,背心唔載bra
搏老闆升職加薪

活在昨天的人迷惑,
活在明天的人等待,
只有活在今天的人
最踏實.

回覆 引用 TOP

樓主好慘啊

最愛 黃昏 海峽 山脈

回覆 引用 TOP

佛學上📖
忌妒別人,不會給自己增加任何的好處。
忌妒別人,也不可能減少別人的成就。

活在昨天的人迷惑,
活在明天的人等待,
只有活在今天的人
最踏實.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]