• 瀏覽: 12,383
  • 回覆: 88
近排老虎有些少身體不適,本來是很小事,但外母可能掛女心切,乘機借意搬過來住,說方便照顧女兒。

在外母到訪期間,可說是經歷前所未有的慘情,因我們一結婚便是二人世界,慣了在家中自由隨意,任何時候都可以攬攬錫錫,去厠所不用關門,一時性起便立即行事,有時候一邊看著AV,一邊摸仿片中主角的動作,除了這些不能做之外,老虎連晚上關埋門造愛也不敢像以往般大聲呻呤,攪到有時好似偷情一樣要出去租時鐘!

除行動受影響外,另一慘處是要領教外母的廚藝,她為人比較省錢,常常把幾碟隔夜餸煮埋一齊再食,晚上我去夜街又問三問四,完全沒有一點自由,我一放工便立刻捉住我問長問短,想寧靜一點也不能。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-6-30 05:27 AM 發表

近排老虎有些少身體不適,本來是很小事,但外母可能掛女心切,乘機借意搬過來住,說方便照顧女兒。

在外母到訪期間,可說是經歷前所未有的慘情,因我們一結婚便是二人世界,慣了在家中自由隨意,任何時候都可以攬攬錫錫,去厠所不用關門,一時性起便立即行事,有時候一邊看著AV,一邊摸仿片中主角的動作,除了這些不能做之外,老虎連晚上關埋門造愛也不敢像以往般大聲呻呤,攪到有時好似偷情一樣要出去租時鐘!

除 ...
樓主太太是性感淫賤的⋯⋯
外母相信也是。

引用:
原帖由 tiger115 於 2020-6-30 08:29 AM 發表

樓主太太是性感淫賤的⋯⋯
外母相信也是。
師兄會否想像力太豐富了一點?

短期居住可以,时间长了可能影响夫妻生活。

一箭雙吊

外母想試一試楼主的食力,看可不可以餵飽佢個囡囡

引用:
原帖由 古時宇宙的膠樽 於 2020-6-30 09:23 AM 發表

短期居住可以,时间长了可能影响夫妻生活。
正中了‘相見好,同住難’這句話。

引用:
原帖由 仲夏巨額獅子 於 2020-6-30 09:25 AM 發表

冇必要纠结,相信唔会与子女居住很久嘅,每个人都有自己嘅个人生活。
所以做人要識做及通氣,不是每個人都懂這道理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午白滑的主題 於 2020-6-30 10:06 AM 發表

外母想試一試楼主的食力,看可不可以餵飽佢個囡囡
你老豆有冇試過你老婆?叫世伯唔好咁博命,小心中馬上風喎。

引用:
原帖由 freetongg 於 2020-6-30 09:54 AM 發表

一箭雙吊
對,屌完你亞媽跟著屌你老婆。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 維多利亞689 於 2020-6-30 10:09 AM 發表

短期居住可以,长久嘅话,建议仲系分开住。
不需我出聲,老虎已經打發了外母回家😁

喊阿女叫佢返屋企咯

hello

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]