• 瀏覽: 3,692
  • 回覆: 21
有人睇過中醫呂澤康嗎?可以分享下嗎

我係睇佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平淡波兒 於 2020-6-30 01:38 AM 發表

可以睇我個舊post

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28630140&page=1&pid=509152823

引用:
原帖由 扮吓超人 於 2020-6-30 11:38 AM 發表

可以睇我個舊post

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28630140&page=1&pid=509152823
想問下你係睇成點? 睇左幾耐

引用:
原帖由 平淡波兒 於 2020-6-30 01:38 AM 發表

呢位醫師係唔係好出名,我見好多JM都係睇佢BINGO

回覆 引用 TOP

打算去睇,check過好似超難預約囉。兩公婆試過PSG,IVF,排卵針都失敗。到到睇暈,西醫話幫我唔到,so sad

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NamYu12 於 2020-7-7 03:07 AM 發表

想問下你係睇成點? 睇左幾耐
我當時心急如焚, 呂醫師話針灸要勤力, 治療就短, 開始嗰時都未信半疑, 我同期有幾個孕婦都咁同我講, 加上朋友都bingO左, 就決定一試, 差不多日日過去針, 勁辛苦, 2個cycle就得咗, 兩公婆開心到癲咗, 但係一開波陀b day day出血, 要住係澳門, 醫師話未隱定, but now 勁開心同bb玩緊, plan緊同bb學游水, 叫醫師介紹左個法國星級ski instructor, 預備過2年同bb跟埋佢去滑雪, haha, 睇佢唔太滿意嘅係冬天佢會放假去左滑雪, 而且去好多日, 希望你都快d成功.

回覆 引用 TOP

佢嘅文章有好多新觀點,我係粉絲,未真正睇過佢,太遠

回覆 引用 TOP

我有不孕,佢幫我搞掂嘅,一擊即中,幫我奶奶如願得個男孫。佢話懷孕腳唔會水腫,我真係無腫過。

回覆 引用 TOP

我見星期一一早打去book就有,晏d已經無位,每個星期一可以book到next week。你第一次唔可以做booking,要親自去登記左先。

吓,咁咪第一次咪會白走一趟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayli00 於 2020-7-19 10:45 PM 發表

我見星期一一早打去book就有,晏d已經無位,每個星期一可以book到next week。你第一次唔可以做booking,要親自去登記左先。
我之前例牌星期一set定鬧鐘,佢診所一開工就打去,就book到想要嘅時間,晏左就...

你求醫唔係醫師求你,俾d誠意啦

我覺得宜家好醫師難求,我嗰時Monday去到9點,佢都未開,等半小時佢開,可以排到即日下晝睇,登記左,之後放低按金就可以預約

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扮吓超人 於 2020-7-22 08:49 PM 發表

我之前例牌星期一set定鬧鐘,佢診所一開工就打去,就book到想要嘅時間,晏左就...
晏左就一定冇位

回覆 引用 TOP

我SS病係靠佢,好細心,乜都答你,係唔答我點生仔生女,我講過要追個女,我又真係喺佢到生左阿女,happy嘅 journey with him,眼乾口乾皮膚乾都ok左。預約左唔洗等多過10分鐘,佢管理得好正,13點或唔守時嘅JM就唔適合去睇佢,我有朋友遲過2次,之後無得預約。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]