• 瀏覽: 22,581
  • 回覆: 370
  • 追帖: 2
各位姐妹
我知好多姐妹鍾意老男人,一來成熟,二來有錢。而我就好憎老男人,但係好煩惱既係d老男人又似乎特別鍾意我。
之前成日呻被職場老男人騷擾,已經令人反感。其實即使唔係職場,遇到d老男人,都當我係知心大姐姐咁,對住我回憶佢地當年既往事,我其實聽到洽眼訓但係出於禮貌我就唔好意思打斷對方。但係我太好人一直聽,可能d老男人就以為自己已經成功吸引到我。所以我係度諗下次遇到d滔滔不絕同你講當年既老男人,係咪應該皺晒眉,唔比好面色佢地睇,咁先可以令到佢地唔會再搵我傾心事。
舉個例子,有次去旅行遇到個51歲美籍台灣男子,佢藉由叫我幫佢影相開始,就一直痴住我傾計一路傾落山,我又太笨實唔好意思拒絕佢,唯有聽佢由也歲講到51歲⋯😫
各位姐妹有乜妙法對付呢d老男人?

目標人物

回覆 引用 TOP

除咗你
冇了
方法喺 呃曬佢啲錢
加油💪🏻

引用:
原帖由 乜費 於 2020-6-29 06:51 PM 發表

除咗你
冇了
方法喺 呃曬佢啲錢
加油💪🏻
我討厭老男人根本冇心機同佢地周旋,我EQ好低架咋

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-29 07:08 PM 發表

我哋知
不如搵個方法忘記陰影

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-29 06:03 PM 發表

各位姐妹
我知好多姐妹鍾意老男人,一來成熟,二來有錢。而我就好憎老男人,但係好煩惱既係d老男人又似乎特別鍾意我。
之前成日呻被職場老男人騷擾,已經令人反感。其實即使唔係職場,遇到d老男人,都當我係知心大姐姐咁,對住我回憶佢地當年既往事,我其實聽到洽眼訓但係出於禮貌我就唔好意思打斷對方。但係我太好人一直聽,可能d老男人就以為自己已經成功吸引到我。所以我係度諗下次遇到d滔滔不絕同你講當年既老男人,係咪 ...
查實妳反咩工先

,打比我。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 29-6-2020 19:08 發表

借啲意走人唔使唔好意思

妳係佢面前瀨屎 人地走都走唔切啦

引用:
原帖由 inco 於 2020-6-29 07:08 PM 發表

觉同妳老味双投
先有緬懷感觉呀
人地唔知妳人老喊不老卦

引用:
原帖由 發典大師 於 2020-6-29 10:54 PM 發表

觉同妳老味双投
先有緬懷感觉呀
人地唔知妳人老喊不老卦
都唔係。佢地當我係垃圾桶咁,同我傾嘢有佢地講冇我講,我又面皮薄唔好意思打斷佢地,次次聽佢地最少鳩up個幾兩個鐘😫

引用:
原帖由 ywn815 於 2020-6-29 10:39 PM 發表

借啲意走人唔使唔好意思
拒絕成為老鹹蟲既傾聽者真係需要好高EQ,我次次唔識拒絕佢地,要聽佢地up好耐😫

各位兄弟有乜辦法對付呢個老女人?

引用:
原帖由 搬籠門 於 2020-6-29 07:35 PM 發表

查實妳反咩工先
我返工好正常,只係d死老嘢年紀大唔做嘢又要以上司身份搵你傾計,我真係好慘😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 强勁的🐴 於 2020-6-29 10:58 PM 發表

各位兄弟有乜辦法對付呢個老女人?
幫我解決老男人既騷擾先啦😫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]