• 瀏覽: 14,360
  • 回覆: 295
  • 追帖: 4
我年齡39中女一名,文職工作,平常返工放工,行街食飯,宅女。

有意請PM我。

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 02:19 PM 發表

我年齡39中女一名,文職工作,平常返工放工,行街食飯,宅女。

有意請PM我。
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=2&tid=28775192&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

妳12、1月先至組完group 嚟,咁快啲隊員就比妳玩走曬喇!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 28-6-2020 03:23 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=2&tid=28775192&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

妳12、1月先至組完group 嚟,咁快啲隊員就比妳玩走曬喇!? ...
都冇開group~

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 03:25 PM 發表

都冇開group~
有男有女都無開…?

因為全部留聯嗰啲都係非擒走瘦嚟㗎!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 28-6-2020 03:27 PM 發表

有男有女都無開…?

因為全部留聯嗰啲都係非擒走瘦嚟㗎!?
大家都係吹2野, 冇再搵啦~
咁你又點?

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 03:37 PM 發表

大家都係吹2野, 冇再搵啦~
咁你又點?
咁即係妳啲吹功唔得,所以留唔住啲隊員…!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 28-6-2020 03:40 PM 發表

咁即係妳啲吹功唔得,所以留唔住啲隊員…!?
係掛~

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 03:42 PM 發表

係掛~
咁妳仲開帖招友…!?

搵啲瀉膠堂惡補吓先再開帖招友,好啲喎…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 28-6-2020 03:45 PM 發表

咁妳仲開帖招友…!?

搵啲瀉膠堂惡補吓先再開帖招友,好啲喎…
唔係呀, 你仲傾緊~

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 02:19 PM 發表

有意請PM我。
我58,有樓有舖,10年前退咗休,收入來源靠收租,樓主有意PM我

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 03:47 PM 發表

唔係呀, 你仲傾緊~
咁係因為我嘅瀉膠能力強過妳啫…

但妳喺呢個郊區招友,就要預咗九成嘅膠友,瀉膠能力都係劣等之下嘛…

引用:
原帖由 你怒媚 於 28-6-2020 03:50 PM 發表

我58,有樓有舖,10年前退咗休,收入來源靠收租,樓主有意PM我
你咁好條件,  應該唔少大媽搵你~

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 03:57 PM 發表

你咁好條件,  應該唔少大媽搵你~
係,好煩,但人生更精彩

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 28-6-2020 03:51 PM 發表

咁係因為我嘅瀉膠能力強過妳啫…

但妳喺呢個郊區招友,就要預咗九成嘅膠友,瀉膠能力都係劣等之下嘛…
我都明呀, 膠友~

引用:
原帖由 fc80 於 2020-6-28 03:59 PM 發表

我都明呀, 膠友~
妳明啲乜呀!?

咪喺度扮明喎…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]