• 瀏覽: 1,317
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
男友40,我都3x啦,同佢拍咗2年拖,佢做勞動工作,依家經濟差,都冇乜工開;佢好唔開心,成日柄埋自己,打電話俾佢又飛落留言,WhatsApp 鐘意先覆下,真係激死......

近排佢 daddy好似有癌症,等報告出,驚佢諗埋一邊.......

大男人性格,咩都唔講,雖然我幫唔到啲咩,但都可以俾佢抒發下,無咁容易諗埋一邊啦⋯⋯

好煩呀.... 😣😣

引用:
原帖由 沉睡的核心 於 2020-6-27 06:54 PM 發表

男友40,我都3x啦,同佢拍咗2年拖,佢做勞動工作,依家經濟差,都冇乜工開;佢好唔開心,成日柄埋自己,打電話俾佢又飛落留言,WhatsApp 鐘意先覆下,真係激死......

近排佢 daddy好似有癌症,等報告出,驚佢諗埋一邊.......

大男人性格,咩都唔講,雖然我幫唔到啲咩,但都可以俾佢抒發下,無咁容易諗埋一邊啦⋯⋯

好煩呀.... 😣😣 ...
大男人性格,咩都唔講,雖然我幫唔到啲咩,
但都可以俾佢抒發下
無咁容易諗埋一邊啦⋯⋯

比佢中岀完,輸~~~~~發曬,就會無事㗎喇!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡的核心 於 2020-6-27 06:54 PM 發表

好煩呀.... 😣😣 ...
佢無收入啫, 你有嘛,
比幾千蚊佢落夜總會輕鬆番晚,
第二日佢就會好精神架喇

無腦死豬西先睇爛果日報
都係搵個地方呻下啫,俾埋啲咁嘅回覆  

鼻涕咩~~

呻完鼻涕都唔會好得番㗎啦~

引用:
原帖由 戀愛專家灌璧 於 2020-6-27 09:42 PM 發表

有唔開心,試下約呢度啲 ching 做,順便呻吟下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-6-27 09:43 PM 發表

鼻涕咩~~

呻完鼻涕都唔會好得番㗎啦~
咁起碼講左出嚟,無屈咁住晒係心入面囉😞😞

引用:
原帖由 沉睡的核心 於 2020-6-27 10:38 PM 發表

咁起碼講左出嚟,無屈咁住晒係心入面囉😞😞
妳呢啲思維就好似啲人話飲完酒、醉完,就會乜事都無……一九樣~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哪吒~ 於 2020-6-27 10:48 PM 發表

慘,係咪真係癌症啊?
報告要下星期先有....

引用:
原帖由 沉睡的核心 於 2020-6-27 09:38 PM 發表

都係搵個地方呻下啫,俾埋啲咁嘅回覆  
呢樹係咁, 派膠回膠, 唔好太認真

妳男友唔鍾意講,由得佢啦
妳靜靜地係身邊陪伴佢支持佢就好
加油

忽然間  手指鉤到口袋裡破洞
妳的笑  又在我耳邊熟悉吹動
路燈下顫抖中  抬頭望妳的星座
才懂寂寞是奢侈的感受

屈住好易病

引用:
原帖由 薩爾拉丁 於 2020-6-27 11:11 PM 發表

呢樹係咁, 派膠回膠, 唔好太認真

妳男友唔鍾意講,由得佢啦
妳靜靜地係身邊陪伴佢支持佢就好
加油
弊在佢連見都唔俾我見呢.....
咁仲擔心😞😞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]