• 瀏覽: 3,873
  • 回覆: 39
熱賣及精選
引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-6-27 04:56 PM 發表

唔係"人情債"

信唔信一出世就整定欠左對方??
我信一岀世,某啲人嘅至傷係唔過一百的!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-6-27 05:02 PM 發表

我信一岀世,某啲人嘅至傷係唔過一百的!!
閣下[智商]都能夠寫錯[至傷]!我信你一出世嘅智商肯定唔過一百。退一百步而言,當你係用語音轉文字,都應該核對後才予以發放,正如在街上拾到一疊千元紙幣,都要驗證過是真是假才去使用。

所以話一個人至傷過唔過得到一百,一睇佢嘅回覆就會知道~

有可能

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-6-27 04:56 PM 發表

唔係"人情債"

信唔信一出世就整定欠左對方??
親情債整定咗

咁我前世一定係十大惡人之一

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-6-27 05:22 PM 發表

先生,至傷……正字應該係:志鑲呀!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-6-27 05:22 PM 發表

仲有呀!先生,申黎……正字應該係:身妮!
以後要多多鶴雜!

引用:
原帖由 fallen999 於 2020-6-27 05:21 PM 發表

閣下[智商]都能夠寫錯[至傷]!我信你一出世嘅智商肯定唔過一百。退一百步而言,當你係用語音轉文字,都應該核對後才予以發放,正如在街上拾到一疊千元紙幣,都要驗證過是真是假才去使用。 ...
「驗過是真是假才去使用」
咁咪即係拾遺不報

引用:
原帖由 果個默默的蝦仁 於 2020-6-27 07:10 PM 發表

咁咪即係拾遺不報
咁係叫:十圍畢布!

引用:
原帖由 果個默默的蝦仁 於 2020-6-27 07:10 PM 發表

咁咪即係拾遺不報
一疊千元大鈔五十萬,拾遺不報只不過社服一星期,兄台會誠實去舉報抑或據為己有?要真心回答!亂答死全家。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]