• 瀏覽: 3,253
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
識得2個大陸女人三十零歲,外表四正,佢地嫁來香港好幾年,佢地都好捱得返工又凑仔。但佢地老公至少都大佢地廿幾歲,又老又肉酸又唔係有錢,完全冇夫妻相反而似父女。坦白講,我真係唔信佢地真係愛個老坑。其中有個係外省北方,另一個係廣東,我其實有啲奇怪,而家廣東咁富裕仲有女人肯嫁個香港老坑。佢地冇拿了身份證就走佬,睇得出係好女人,咁先令我好嘆息,佢地何必咁作賤自己?同個咁肉酸的老坑瞓會開心咩?所以話女人心理係唔可以用常理解釋到。

熱賣及精選
咁關樓主咩事呀想焯佢地2個

引用:
原帖由 持久男 於 2020-6-26 02:30 PM 發表

咁關樓主咩事呀想焯佢地2個
discuss only!only none of your business

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-6-26 01:15 PM 發表

識得2個大陸女人三十零歲,外表四正,佢地嫁來香港好幾年,佢地都好捱得返工又凑仔。但佢地老公至少都大佢地廿幾歲,又老又肉酸又唔係有錢,完全冇夫妻相反而似父女。坦白講,我真係唔信佢地真係愛個老坑。其中有個係外省北方,另一個係廣東,我其實有啲奇怪,而家廣東咁富裕仲有女人肯嫁個香港老坑。佢地冇拿了身份證就走佬,睇得出係好女人,咁先令我好嘆息,佢地何必咁作賤自己?同個咁肉酸的老坑瞓會開心咩?所以話女人心理係 ...
喺香討識得一個叫才子西嘅撚屌,講呢家嘢講咗九千幾年,早兩年死埋

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-26 03:10 PM 發表

喺香討識得一個叫才子西嘅撚屌,講呢家嘢講咗九千幾年,早兩年死埋
才子西?點解唔係才子東?🤭
九千幾年仲系冰河時期,有鬼人類咩🤭

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-6-26 03:16 PM 發表

才子西?點解唔係才子東?🤭
九千幾年仲系冰河時期,有鬼人類咩🤭
才子西係咪冇得再出關?

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-26 03:31 PM 發表

才子西係咪冇得再出關?
出咩關?山海關定鎮南關?

出年就輪到香港人, 為咗移民走去美國做鴨

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-6-26 03:38 PM 發表

出咩關?山海關定鎮南關?
青山嗰關

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-26 03:47 PM 發表

青山嗰關
點解唔係青山依關而係青山嗰關?

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-6-26 03:48 PM 發表

點解唔係青山依關而係青山嗰關?
因為青山冇e道

引用:
原帖由 silly__marso 於 2020-6-26 03:45 PM 發表

出年就輪到香港人, 為咗移民走去美國做鴨
係都上大陸啦,祖國而家咁好景,去尾國做二等公民好咩😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-26 03:53 PM 發表

因為青山冇e道
深水埗有條青山道,難道你不知嗎?

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-6-26 05:21 PM 發表

深水埗有條青山道,難道你不知嗎?
青山唔喺嗰度

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-26 05:50 PM 發表

青山唔喺嗰度
請給予指示

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]