• 瀏覽: 423
  • 回覆: 6

附件

b17fa9cdly1gedce3l4qdj20u00u0gw1.jpg(35.34 KB)

2020-6-25 12:53 PM

7fac1124gy1gedca3iecxj20u00u0u0y.jpg(328.42 KB)

7fac1124gy1gedc9z5rcnj20u40u0x6q.jpg(337.75 KB)

熱賣及精選
引用:
原帖由 隔離宇宙的信箱 於 2020-6-25 12:53 PM 發表

點解鍾意我都系比我細嘅男仔,次次都有一種你哋都系細佬嘅感覺,而且我總能發現佢哋話入面嘅意思,前任比我細個,而家想追我男生仲好過我細。難唔成,系因為我比佢哋晚一年學吖嘛,我真系愛嗰種成熟嘅男人,我唔想要細佬,害!​​​​ ...
學好咗白話點寫,先好再上嚟開帖啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離宇宙的信箱 於 2020-6-25 12:53 PM 發表

我唔得接受姐弟戀,中意嘅我男生都比我年齡小​​​​
姊弟戀唔啱我,點解鍾意親我嘅男仔,都比我細個㗎!?

️呢啲先叫做“白話”呀!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]