• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 10
我自己本身已經有3個小朋友,個日同奶奶食飯,佢岩岩退休,話而家多咗時間,叫我同老公生多個畀佢湊孫過下日晨,好似叫我生個仔畀佢玩咁,我都已經生咗3件,生到下面都鬆鬆地,仲叫我生,而家仲要咁嘅時勢,真係唔該晒...

你生左三個下面先鬆, 我生一個大碼B盆底肌肌肉就鬆弛啦 宜加打個乞咳, 大力少少咳都會尿滲, 勁唔方便

佢叫你生你就生咁on9咩?班死老野玩多兩玩已經兩腳一伸收皮,難為啲子孫為左滿足上代父母爺嫲的私慾被出世面對呢個唔好的世界,一代on9害左多代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puiyiu.lam 於 2020-6-24 01:08 PM 發表

我自己本身已經有3個小朋友,個日同奶奶食飯,佢岩岩退休,話而家多咗時間,叫我同老公生多個畀佢湊孫過下日晨,好似叫我生個仔畀佢玩咁,我都已經生咗3件,生到下面都鬆鬆地,仲叫我生,而家仲要咁嘅時勢,真係唔該晒... ...
問佢有冇銀?
有銀再生多3個嫌少,
冇銀生一個嫌多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puiyiu.lam 於 2020-6-24 01:08 PM 發表

我自己本身已經有3個小朋友,個日同奶奶食飯,佢岩岩退休,話而家多咗時間,叫我同老公生多個畀佢湊孫過下日晨,好似叫我生個仔畀佢玩咁,我都已經生咗3件,生到下面都鬆鬆地,仲叫我生,而家仲要咁嘅時勢,真係唔該晒... ...
重要係有冇身家分, 生一個 分一億 應該生啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ali.cheung 於 2020-6-24 04:14 PM 發表

你生左三個下面先鬆, 我生一個大碼B盆底肌肌肉就鬆弛啦 宜加打個乞咳, 大力少少咳都會尿滲, 勁唔方便
醫生無叫你做多d提肛運動咩?
雖然效果慢少少 不過都好過唔做
再唔係就試下做emsella 會快見效好多

直接話冇錢養唔起,完。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天的主角 於 2020-6-26 09:48 AM 發表

醫生無叫你做多d提肛運動咩?
雖然效果慢少少 不過都好過唔做
再唔係就試下做emsella 會快見效好多
係咪即係咩私密修護椅?成日都聽人講不過唔知係咩嚟,好work㗎?

老人家 up 埋啲無 point 話,當冇聽過,笑下咪算,邊駛認真

回覆 引用 TOP

徐淑敏生咗三個女都繼續生啦,加油啊 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puiyiu.lam 於 2020-6-26 06:09 PM 發表

係咪即係咩私密修護椅?成日都聽人講不過唔知係咩嚟,好work㗎?
佢係用HIFEM技術做到收緊番盆底肌肌肉 部機個樣好似張凳咁 坐係度就已經做緊treatment 做30分鐘就等於做左成萬下提肛運動咁 做6次左右已經無乜尿滲 又唔使除褲唔怕尷尬

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]