• 瀏覽: 10,678
  • 回覆: 299
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 FAIRLADY01 於 2020-6-19 11:59 AM 發表

咁女仔冇問題喇掛?
女仔朋友出嚟見當然好OK喇~其實如果一大班人一齊,有男有女一齊見我都冇問題,問題在於1對1

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2020-6-19 11:59 AM 發表

我肚痛了
今晚滿記take away la
今晚先算喇~

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
見面先可以啪啪嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 myhwb 於 19/6/2020 11:55 發表

我地識左唔係好耐咋,真係咁快要食飯見面?我同我打機既朋友,都係好幾個月先一大班人約出嚟咋。。。一對一見面一來易Deadair,二來佢有老婆,我有男朋友,其實咁樣真係合適? ...
你諗得太多、平時出街食飯你習慣包晒成個塲無其他男、原因係你有男朋友、同親人地食飯例必上埋床?

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-19 11:53 AM 發表

我只係唔想見面,大家一齊傾偈分享,但識冇耐就見面我又唔係要同佢相睇,真係唔OK~
佢搵我我基本上一睇到一定回覆,我冇要佢應酬我而唔理佢喎~ ...
我結左婚後基本都唔會約女性單獨見面,
一來大家都唔係100%保證到對方唔會心邪,
況且就算雙方本來都無心,
但孤男寡女受外在因素影響做錯事都唔係無可能,
況且就算結果真係無野,
但一旦被人睇到傳到老婆果度,
我係好難說服到佢我地真係清白的,
呢d瓜田李下幾歹都唔制.

所以反過來思考, 既然對方明知係咁都仲要約,
咁就幾乎肯定本身就係想諗果D事了.

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-19 11:49 AM 發表

我就係享受大家吹下水,講吓無聊野既感覺,其實愛情係最唔好既一樣野,煩到死!
你受過情傷?

好多時有人打電話黎、對方話係呀邊個介詔、有d問題因為我可以解決得到想我了解一下、約見面詳細傾談、咁我係咪要租定房買埋套呀、痴左線咩!

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 02:01 PM 發表

有時唔明點解網友總係想約出嚟見面(只係食飯見個面果種),如果大家有意思行的話,見面仲可以理解,但如果其實明知大家只可以去到朋友止步,咁見嚟又有咩意思呢?活在P圖下咪幾好~ ...
見面先知對方咩東西,冇人會想同個騎呢怪吹水

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-19 12:10 PM 發表

今晚先算喇~
加油💪🏻

引用:
原帖由 subming 於 2020-6-19 12:16 PM 發表

你諗得太多、平時出街食飯你習慣包晒成個塲無其他男、原因係你有男朋友、同親人地食飯例必上埋床?
但你另一伴會唔開心囉~為咩要咁呢~

極品大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-6-19 12:17 PM 發表

我結左婚後基本都唔會約女性單獨見面,
一來大家都唔係100%保證到對方唔會心邪,
況且就算雙方本來都無心,
但孤男寡女受外在因素影響做錯事都唔係無可能,
況且就算結果真係無野,
但一旦被人睇到傳到老婆果度,
我係好難說服到佢我地真係清白的,
呢d瓜田李下幾歹都唔制.

所以反過來思考, 既然對方明知係咁都仲要約,
咁就幾乎肯定本身就係想諗果D事了. ...
我唔係話好介意見,但係只係覺得令自己另一半唔開心,為咩呢~

極品大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickeychan007 於 2020-6-19 12:34 PM 發表

你受過情傷?
唔係愛情傷,但就長期糾纏唔知為咩咁囉。。。。

極品大媽
引用:
原帖由 subming 於 2020-6-19 12:35 PM 發表

好多時有人打電話黎、對方話係呀邊個介詔、有d問題因為我可以解決得到想我了解一下、約見面詳細傾談、咁我係咪要租定房買埋套呀、痴左線咩!
呢D兩回事。。。點拉埋一齊講呢,約網友出來吹水見面唔係你講既果種目的,正如我同同事食飯我冇問題一樣!

極品大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-6-19 01:03 PM 發表

見面先知對方咩東西,冇人會想同個騎呢怪吹水
做朋友又唔係做人世,咁介意人外表咩!仲有我簽名同自我介紹已經好清楚講明係極品大媽,如果係咁一開始就可以慳返唔使傾喇!

極品大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2020-6-19 01:13 PM 發表

加油💪🏻
加你個頭,你為人夫為你返轉頭未呀,其實如果佢雙性,只要佢太太唔知,冇問題呀~

極品大媽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]