• 瀏覽: 10,667
  • 回覆: 299
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 05:53 PM 發表

其實網友一直傾計都係現實朋友呀,有咩分別喎,唔見之嘛~
點同呢,網友只不過係虛擬人,無實質形象,日日對個mon傾偈,等同精神病患者自言自語,有乜嘢分別?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-6-18 08:47 PM 發表

點同呢,網友只不過係虛擬人,無實質形象,日日對個mon傾偈,等同精神病患者自言自語,有乜嘢分別?
見左多左幻想點算呢?你知喇而家大媽好受歡迎架嘛

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 08:49 PM 發表

見左多左幻想點算呢?你知喇而家大媽好受歡迎架嘛
有無幻想就睇當事人,如果郎有心妾有意,發展下又何妨!

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 08:46 PM 發表

冇相更大幻想空間囉🤣🤣🤣🤣
通常會用韓星的相俾人去幻想下

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 02:55 PM 發表

我都覺得唔使見呀,大家吹吓水睇下相咪夠囉,特別係佢又有老婆,咁有咩好見呢?我唔想做第三者喇。。。
咁鐘意見
叫佢帶埋老婆一齊黎見囉😏😏😏

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 04:55 PM 發表

女人係咁架喇,永遠都想自己靚嘛~網上世界有追求者都係一件好事架~哈哈哈哈哈~

我又唔係咁諗喎
Icq 年代我俾相人係用最樣衰果張
如果無心做朋友
你覺得我樣衰無資格做朋友咪唔好傾囉
好過一開始用假相
俾幻想對方
咁樣網上俾人追
我一d都唔會覺得開心

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 03:49 PM 發表

哈哈哈哈哈,你搞乜鬼對號入座,返去食雪糕喇~
🤗食咗
好齙了
🤪Good night

視像咪得囉

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 03:56 PM 發表

其實....女人就俾人話係有J小妹,男人基就話係扮基,睇開d喇~
因為太多🍇🍋撚,佢地冇本事食就想破壞人哋都冇得食

引用:
原帖由 myhwb 於 2020-6-18 02:01 PM 發表

有時唔明點解網友總係想約出嚟見面(只係食飯見個面果種),如果大家有意思行的話,見面仲可以理解,但如果其實明知大家只可以去到朋友止步,咁見嚟又有咩意思呢?活在P圖下咪幾好~ ...
或者你說的“明知大家只可以去到朋友”只是你的想法,對方可能還心絲絲想留一線。

當然,如果對方願意跟妳一起維持如筆友的關係,這也好。

正如現在我只會在這裡跟你說話,因為我已經有另一半了。
😗

朋友相約食飯好平常、驚乜野唔出去、驚埋單定係有自閉症?
根本你諗多左

回覆 引用 TOP

吾見面點可以上床呢

其實呢種係要人地應酬自己、自己既時間唔會應酬人地
友?乜覺得有當過人地係友咩

引用:
原帖由 dc31 於 2020-6-18 08:58 PM 發表

有無幻想就睇當事人,如果郎有心妾有意,發展下又何妨!
有問題呀,問題係佢有老婆。。。

極品大媽
<年紀又大再加上又肥又醜又係iPad,所以唔使浪費時間PM我喇~>
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]