• 瀏覽: 20,341
  • 回覆: 122
  • 追帖: 3
小弟都唔扮野勒 , 開呢個POST主要係因為馬明果單新聞 ,
係劇區果便好多人話 , 以心穎既角度 , 靚湯既行為簡直係不能原諒 !!!
但作為一個男仔 , 我其實好唔明 ... 坦白講心穎同馬明都無機會復合 ,
而且事實上 , 現代男男女女朋友圈都係果班人既話 ,
其實同兄弟/閨密既前女/男朋友拍拖都好正常姐 , 如果閨密唔同你前男友
咁你有5-6個前男友 , 咁做你閨密咪無咩機會得剩???

當然 , 呢個係作男人既我既睇法 , 想睇下姐妹們有咩見解
(同埋希望各位唔好拉埋心穎單野來講拉 , 今次剩係想討論閨密+前男友)

熱賣及精選
利申:我係男

感覺係會有D怪,不過而家好多人都係咁,反而局中果3個人其實無乜野,最大問題係周圍果D朋友一定指指點點。傳統黎講,如果係2男1女既組合,一般果2個男人反面機會較高,2女1男就比較易接受。我見過2女1男既呢種關係,果2條女之後friend到結婚做姊妹。

個人認為只要唔係曾經一腳踏兩船,問題不大。

接受5到(我係女)

女會介意, 會尷尬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續扁扁的世界 於 2020-6-17 11:56 AM 發表

接受5到(我係女)
其實我自己覺得好奇怪 ... 都無機會復合架拉 ,
又唔比人要 , 感覺得有少少 "死人霸生地" ...

咁你介唔介意食你老友條舊菜
得閒同襟兄弟一齊討論下條女床上新舊表現😏😏😏

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2020-6-17 03:29 PM 發表

咁你介唔介意食你老友條舊菜
得閒同襟兄弟一齊討論下條女床上新舊表現😏😏😏
唔介意 識玩一定玩3p
玩厭咪飛左佢

人地唔洗爽下?

回覆 引用 TOP

三男男?

引用:
原帖由 連續扁扁的世界 於 2020-6-17 11:56 AM 發表

接受5到(我係女)
跟我走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-6-17 10:00 AM 發表

小弟都唔扮野勒 , 開呢個POST主要係因為馬明果單新聞 ,
係劇區果便好多人話 , 以心穎既角度 , 靚湯既行為簡直係不能原諒 !!!
但作為一個男仔 , 我其實好唔明 ... 坦白講心穎同馬明都無機會復合 ,
而且事實上 , 現代男男女女朋友圈都係果班人既話 ,
其實同兄弟/閨密既前女/男朋友拍拖都好正常姐 , 如果閨密唔同你前男友
咁你有5-6個前男友 , 咁做你閨密咪無咩機會得剩 ...
如果放低咗係冇問題
如果未放低個閨密就同咗個ex一齊 好難接受

3p好開始

引用:
原帖由 八道同盟 於 2020-6-17 02:36 PM 發表

其實我自己覺得好奇怪 ... 都無機會復合架拉 ,
又唔比人要 , 感覺得有少少 "死人霸生地" ...
個問題係個女仔係自己閨蜜 如果其他女仔就OK

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]