• 瀏覽: 9,671
  • 回覆: 111
  • 追帖: 1
一個女仔,明知個男人有老婆,明知自己埋去會粉身碎骨, 都不顧一切中個頭埋去, 其實都只係得一個原因, 愛可以另一個女人失去理智 失去尊嚴 不顧一切咁去尋求自己愛嘅男人 如果真心有愛過嘅女人 會明白心穎 但個男人 一有利害衝突就同佢斷絕關係 昨晚徹夜纏綿 第日一畀人踢爆就六親不認 只希望可以挽回自己一切 從此互不聯絡 好似冇識過咁 如果我係心穎 最痛唔係現在一無所有 而係點解我會鍾意呢個負心漢...

熱賣及精選
似係許生慘啲,
千年道行一朝喪。
今已身敗名裂, 只有斷交, 將來才有復出機會。
換個角度, 同心穎一齊, 從此失業退休, 資產無多, 仲有數十年, 食乜?

笑死
引用:
原帖由 不知所位 於 2020-6-16 12:20 PM 發表

似係許生慘啲,
千年道行一朝喪。
今已身敗名裂, 只有斷交, 將來才有復出機會。
換個角度, 同心穎一齊, 從此失業退休, 資產無多, 仲有數十年, 食乜?
男嘅就算退休都唔使憂啦 有個咁有錢嘅老婆 而家仲可以走出嚟試水溫睇下有冇得復出 女人多數為情 佢冇咗個男人已經輸咗九成九 仲有冇得翻新都成問題 唯一出路搵個有錢佬嫁鬼咗佢 搵到就執番身彩 又一次證實 做小三真係冇乜好結果 最後只換來遍體鱗傷

引用:
原帖由 mblack 於 2020-6-16 12:28 PM 發表

男嘅就算退休都唔使憂啦 有個咁有錢嘅老婆 而家仲可以走出嚟試水溫睇下有冇得復出 女人多數為情 佢冇咗個男人已經輸咗九成九 仲有冇得翻新都成問題 唯一出路搵個有錢佬嫁鬼咗佢 搵到就執番身彩 又一次證實 做小三真係冇乜好結果 最後只換來遍體鱗傷 ...
人要向前望, 勉強在一齊相濡以沫, 只係死路一條。

笑死
引用:
原帖由 不知所位 於 2020-6-16 12:56 PM 發表

人要向前望, 勉強在一齊相濡以沫, 只係死路一條。
都係 只可向前看 向前看就根本冇得喺埋一齊 又或者越早踢爆越好 等個女仔早啲醒 早D睇清楚個男人係唔係真心愛佢 唔使等到人老珠黃嘅時候先至發現個真相 到時真係渣都冇

本來老鼠安打個丁就可以解決得到嘅問題,宜家發大黎搞到自己,只能夠呵呵了⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mblack 於 2020-6-16 02:41 PM 發表

都係 只可向前看 向前看就根本冇得喺埋一齊 又或者越早踢爆越好 等個女仔早啲醒 早D睇清楚個男人係唔係真心愛佢 唔使等到人老珠黃嘅時候先至發現個真相 到時真係渣都冇 ...
現在分開亦不代表不相愛,
而係乜都做唔到。
難道兩人退出江湖, 歸隱田園過着粗茶淡飯日子?
由奢入儉難, 女方亦唔見得受得住

笑死
粗茶淡飯?阿老鼠安億億聲架副身家 你以為係你射個米青就億億聲⋯

引用:
原帖由 不知所位 於 2020-6-16 02:54 PM 發表

現在分開亦不代表不相愛,
而係乜都做唔到。
難道兩人退出江湖, 歸隱田園過着粗茶淡飯日子?
由奢入儉難, 女方亦唔見得受得住
如果愛就會顧吓個小三感受, 可能當中有愛 但唔係愛得好多囉 佢第2日即跳岀嚟喊爆咁,為咩?為保住現在自己擁有嘅一切,佢最愛係佢自己,而犧牲嘅就係個小三囉 女人有時真係好傻 為咗愛咩都肯犧牲 而男人永遠係好理性 自己利益永遠喺第一位 當愛情與利益有衝突嘅時候 大部分男人都會選擇犧牲女人 小三首當其衝

慘?如果係真愛就去私奔啦

引用:
原帖由 mblack 於 2020-6-16 03:17 PM 發表

如果愛就會顧吓個小三感受, 可能當中有愛 但唔係愛得好多囉 佢第2日即跳岀嚟喊爆咁,為咩?為保住現在自己擁有嘅一切,佢最愛係佢自己,而犧牲嘅就係個小三囉 女人有時真係好傻 為咗愛咩都肯犧牲 而男人永遠係好理性 自己利益永遠喺第一位 當愛情與利益有衝突嘅時候 大部分男人都會選擇犧牲女人 小三首當其衝 ...
無論佢是否跳出來, 女的結果都一樣。
唔見得佢有做出任何傷害女方的事

笑死
人地大手大腳慣,
1年洗1億容乜易, 唔冇以為夠你洗十世, 就認為人人同你一樣

笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不知所位 於 2020-6-16 03:40 PM 發表

無論佢是否跳出來, 女的結果都一樣。
唔見得佢有做出任何傷害女方的事
咪就係一有利害衝突就拋棄她, 男嘅根本唔愛佢 只係玩吓唧 咁都唔叫傷害 點先叫傷害呀

引用:
原帖由 mblack 於 2020-6-16 12:03 PM 發表

一個女仔,明知個男人有老婆,明知自己埋去會粉身碎骨, 都不顧一切中個頭埋去, 其實都只係得一個原因, 愛可以另一個女人失去理智 失去尊嚴 不顧一切咁去尋求自己愛嘅男人 如果真心有愛過嘅女人 會明白心穎 但個男人 一有利害衝突就同佢斷絕關係 昨晚徹夜纏綿 第日一畀人踢爆就六親不認 只希望可以挽回自己一切 從此互不聯絡 好似冇識過咁 如果我係心穎 最痛唔係現在一無所有 而係點解我會鍾意呢個負心漢... ...
反而最慘係午生,唔可以揾返個樣靚身材正又後生的女人。

引用:
原帖由 mblack 於 2020-6-16 03:45 PM 發表

咪就係一有利害衝突就拋棄她, 男嘅根本唔愛佢 只係玩吓唧 咁都唔叫傷害 點先叫傷害呀
並非拋棄, 而係被逼分開。
選擇1
攬住一齊死
分開逃命

笑死
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]