• 瀏覽: 6,005
  • 回覆: 71
  • 追帖: 1
要知道宜家個年代男人有大學學位係基本,好多低學歷人士根本係住公屋劏房既窮撚 ! 但我見好多連大學都無讀過又唔係搵到好多錢嘅男人都可以有女朋友,覺得非常奇怪,到底揀低學歷/收入人士做另一半嘅女人係咩心態?

熱賣及精選
其實揀男友係不在乎佢學歷低收入住公屋,人品好識尊重人愛女友已經夠了。

你眼紅人哋嘅同時,不如改下自己唔好既壞習慣啦。

咁樣佢哋先可以貼貼服服做一世老婆奴。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-15 07:36 PM 發表

要知道宜家個年代男人有大學學位係基本,好多低學歷人士根本係住公屋劏房既窮撚 ! 但我見好多連大學都無讀過又唔係搵到好多錢嘅男人都可以有女朋友,覺得非常奇怪,到底揀低學歷/收入人士做另一半嘅女人係咩心態? ...
呢班毒屎片文唔得武唔得點揀得落手

回覆 引用 TOP

自小認識,十幾廿年感情,分不開或唔捨得分

回覆 引用 TOP

咁咪可以比機會你開帖囉而且你永遠可用這題目開帖而你永不會明白 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-15 07:36 PM 發表

要知道宜家個年代男人有大學學位係基本,好多低學歷人士根本係住公屋劏房既窮撚 ! 但我見好多連大學都無讀過又唔係搵到好多錢嘅男人都可以有女朋友,覺得非常奇怪,到底揀低學歷/收入人士做另一半嘅女人係咩心態? ...
低學歷同低收入唔掛勾
而且e個只係因素之一

係真愛啊。

回覆 引用 TOP

高學歷唔代表搵錢有能力!
低學歷唔代表低社會經歷!

回覆 引用 TOP

身邊好多中五畢業既朋友搵得多過大學畢業既朋友 大學畢業果啲認屎認屁 以為自已高學歷 乜都識 出來搵嘢做又唔捱得 一個月搵得萬二 三蚊 就係度屌柒政府無能

回覆 引用 TOP

引用:

你有冇多啲創作力?
出咗咁多個主題差不多的帖!

不如討論吓點解夜晚7點半冇靚女同你食晚餐!咁得閒出膠帖?

只要男人噓寒問暖,關心自己,而自己搵到錢無問題。男主內都可以吖。男既原要自卑心作祟就是了

回覆 引用 TOP

引用:

你真羞家咯,女人寧願揀低學歷都吾要你!

為理想而奮鬥,為成功而享受!
咁你會介意另一半窮,低學歷嗎?做人最緊要自己本事,靠人依d價值觀本來就錯

回覆 引用 TOP

因为条女都系低学历咯!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]