• 瀏覽: 17,357
  • 回覆: 188
  • 追帖: 3
以為"妹妹"鬆係生BB先會出現既事,但原來唔係
我三十出頭,最近察覺到"妹妹"有鬆既跡象
我本身有自慰習慣,呢排發現假狗無以前咁岩size,以前塞落去個陣會緊緊地,依家好似進出自如咁
上返網先睇知原來坐得多同年紀大,都會鬆架
點算好。。。將來結婚會唔會比老公嫌我鬆

首先你要有老公先

滴人完全沒半點知識,什麽緊鬆問題,完全弱智。一個女人做到最好就係好似水果又甜又熟又香又吸引又滋潤又可愛又感性就係極品。
關也野鬆緊,本來體內就是空架肌肉。

引用:
原帖由 大聚焦 於 2020-6-15 03:35 PM 發表

滴人完全沒半點知識,什麽緊鬆問題,完全弱智。一個女人做到最好就係好似水果又甜又熟又香又吸引又滋潤又可愛又感性就係極品。
關也野鬆緊,本來體內就是空架肌肉。 ...
巧有智慧👍

甘生完仔既女人都會鬆架啦,吾通佢地老公又會嫌鬆咩,總共有方法解決咖

你支假狗太幼唔啱size,我用支堅嘢你試,你就會有返緊緊地嘅感覺!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
引用:
原帖由 山東龍 於 2020-6-15 03:41 PM 發表

巧有智慧👍
本來就是滴人完全扭曲事實。
一個女人自從唔係處女後,每日的收縮情況變化都唔同,收縮力度同心情情緒變化都唔同,如果一個人處於疲憊狀態根本全身都處於放鬆狀態。每個興奮程度等同運動員兩隻腳一樣。有滴人跑步操久力耐可以跑幾十公里,而有滴人幾秒鐘己脫皮收檔,問題就係前奏做得夠唔夠充足。每個人處於超享受狀態肯定很輕鬆高頻率高發熱多潤滑嘅吸引力,何來鬆緊,問題在吸力大唔大,全部處於海棉體滑動配大量滋潤主要來自霊體上感官。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大聚焦 於 2020-6-15 03:35 PM 發表

關也野鬆緊,本來體內就是空架肌肉。 ...
師兄唔好怪佢!基路難行

回覆 引用 TOP

你老公肯定冇性趣

回覆 引用 TOP

走妳後門也得囉

引用:
原帖由 dollchan 於 2020-6-15 03:17 PM 發表

我本身有自慰習慣,呢排發現假狗無以前咁岩size,以前塞落去個陣會緊緊地,依家好似進出自如咁
點算好。。。將來結婚會唔會比老公嫌我鬆 ...
可能你最近隻淫閪出水多咗,所以進出自如啫,不過如果你真係吾放心可以pm我,等我慢慢同你詳細檢查一下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dollchan 於 2020-6-15 03:17 PM 發表

我條J夠粗 吾覺你鬆 放心

引用:
原帖由 jo2lam2 於 2020-6-15 03:43 PM 發表

甘生完仔既女人都會鬆架啦,吾通佢地老公又會嫌鬆咩,總共有方法解決咖
有咩方法

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-6-15 03:45 PM 發表

你支假狗太幼唔啱size,我用支堅嘢你試,你就會有返緊緊地嘅感覺!
認真po,假狗唔識縮細

引用:

等我睇下有冇得救

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]