• 瀏覽: 11,179
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
第二次分離了,錯的時間遇上對的人,心痛又胃痛 ... 大家各有家室,卻又走在一起,第一次分了,第二次又是分了 ...

婚外情累人累己

引用:
原帖由 yingyingluk 於 2020-6-15 01:47 PM 發表

第二次分離了,錯的時間遇上對的人,心痛又胃痛 ... 大家各有家室,卻又走在一起,第一次分了,第二次又是分了 ...
甚麼錯的人或時間呢?
你知唔知其實錯的就是你(的內心)嗎?
有家室還不安份,害己害人,更為自己找藉口

記住,你也是住在地球,大家的一秒都是一樣,時間沒有錯,錯的是你自己不尊重婚姻。

引用:
原帖由 mickeychan007 於 2020-6-15 06:42 PM 發表

甚麼錯的人或時間呢?
你知唔知其實錯的就是你(的內心)嗎?
有家室還不安份,害己害人,更為自己找藉口

記住,你也是住在地球,大家的一秒都是一樣,時間沒有錯,錯的是你自己不尊重婚姻。 ...
講得啱!已婚既男女就係靠尼些藉口去攪三攪四!!大言不慚!!!

引用:
原帖由 yingyingluk 於 2020-6-15 01:47 PM 發表

錯既時間遇上對的人是遺憾,而且各有家室……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部肥肥蛋 於 2020-6-15 07:20 PM 發表

講得啱!已婚既男女就係靠尼些藉口去攪三攪四!!大言不慚!!!
你地都錯啦,只懂罵! 你地知乜叫愛? 當時人發生甚麼,又了解過?

同一寫字樓共事五年,朝夕相對,從上星期五起又要再一次假裝瀟灑地保持距離,感覺自己的心被偷了、被掏空了

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

分係好過拖拉。好了又分,又好返又分,來來回回,仲痛苦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 悠然帶走 於 2020-6-16 12:37 PM 發表

你地都錯啦,只懂罵! 你地知乜叫愛? 當時人發生甚麼,又了解過?
你唔愛你既另一半又會同佢結婚?咁你愛左另一半又可以再愛其他人?咁你所講既愛真係唔知好過知喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]