• 瀏覽: 11,177
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
愛上一個一時愛你、一時又不愛你的人,其實真係一種不幸。偏偏有些人如我,心是易放難收,放下是好應該,但放下又談何容易

引用:
原帖由 yingyingluk 於 2020-6-22 11:44 AM 發表

愛上一個一時愛你、一時又不愛你的人,其實真係一種不幸。偏偏有些人如我,心是易放難收,放下是好應該,但放下又談何容易
我完全明白,我遭遇未必同你一樣,但都參唔多,好明白理性需要點做,知道後果,明白要放。
講真係好容易,要做的確係2回事,我明白時間可以解決所有問題,問題係如何捱過呢段心如刀割既時間。

由情人降格變成飯腳,天天一起lunch,事無大小都傾傾傾,是緣是債是場夢

引用:
原帖由 yingyingluk 於 2020-6-23 06:49 PM 發表

由情人降格變成飯腳,天天一起lunch,事無大小都傾傾傾,是緣是債是場夢
仲要日日見,扮冇野,呢種係凌遲,係折磨

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 yingyingluk 於 2020-6-23 06:49 PM 發表

如有一天佢帶埋個男仔出嚟, 嗰下你重 癲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡忠心的心事 於 2020-6-21 09:38 PM 發表

世界上最淒絕的距離是兩個人本來距離很遠,互不相識,忽然有一天,他們相識,相愛,距離變得很近。然後有一天,不再相愛了,本來很近的兩個人,變得很遠,甚至比以前更遠。 ...
絕對認同,這感覺真係好差

回覆 引用 TOP

的確,好像一切都不曾發生,除了工作上公事公辦,其他都沒有了 ... feel so sad

引用:
原帖由 yingyingluk 於 2020-6-26 05:23 PM 發表

的確,好像一切都不曾發生,除了工作上公事公辦,其他都沒有了 ... feel so sad
一切好似回歸平靜,但內心總是常常懷念著前事,這樣下去,對誰都是壞事

回覆 引用 TOP

慢慢再搵過更好

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
[/url]
還是要以家庭為主,兩個人在一起過日子又是另外一回事了

回覆 引用 TOP

一個字 緣份不可強求

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]