• 瀏覽: 928
  • 回覆: 14
我14歲 呢排諗住戒片 以前試過好多次 但係每曰都整濕床單 今個禮拜開始戎 每日都整濕 但係我唔想再包尿片 睇過醫生 醫生話大過會好 我訓前三個鐘冇飲水 同埋訓前有去廁所 但係都唔得 有乜野方法

熱賣及精選
我仲慘過你
有嚴重失禁

悲慘的生活 只會過得更堅強

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-6-15 12:56 AM 發表

我仲慘過你
有嚴重失禁
系幾慘😵

引用:
原帖由 子時巧樹枝 於 2020-6-15 01:01 AM 發表

系幾慘😵
所以去親街前去定廁所
如果係街急尿  我會忍5到  失禁

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-6-15 01:03 AM 發表

所以去親街前去定廁所
如果係街急尿  我會忍5到  失禁
你唔包尿片 有陣時我出街都包 成日忍唔住

引用:
原帖由 子時巧樹枝 於 2020-6-15 01:04 AM 發表

一時無諗黎個問題嘛

回覆 引用 TOP

練氣功/或運動會有幫助。你上UTUBE搜尋。

回覆 引用 TOP

你係天光至知定一瀨就知?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時巧樹枝 於 2020-6-15 12:54 AM 發表

我14歲 呢排諗住戒片 以前試過好多次 但係每曰都整濕床單 今個禮拜開始戎 每日都整濕 但係我唔想再包尿片 睇過醫生 醫生話大過會好 我訓前三個鐘冇飲水 同埋訓前有去廁所 但係都唔得 有乜野方法 ...
醫生有冇講係咩原因?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時巧樹枝 於 2020-6-15 01:04 AM 發表

咁即是不只是夜晚才會失禁,日夜都會有失禁?
失禁在女性很常見,但通常都會是50歲以上的
十幾歲人不應該有失禁問題,應找泌尿專科醫生看看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時巧樹枝 於 2020-6-15 01:01 AM 發表

系幾慘😵
慘都無辦法
出街前去定廁所

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-8-8 05:08 PM 發表

慘都無辦法
出街前去定廁所
如果要出街幾個小時甚至一整天呢?
即使有失禁需要用尿片也不是甚麼大不了,今天的成人尿片非常先進
尤其內褲型的,穿上後完全不露痕跡不會被人發現
人體需要水份,不可能因為失禁而不飲水的,我有失禁多年
亦用了尿片多年,日常生活不會有變

附件

MTXX_20190316_084037.jpg(170.78 KB)

2020-8-8 06:34 PM

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2020-8-8 06:34 PM 發表

如果要出街幾個小時甚至一整天呢?
即使有失禁需要用尿片也不是甚麼大不了,今天的成人尿片非常先進
尤其內褲型的,穿上後完全不露痕跡不會被人發現
人體需要水份,不可能因為失禁而不飲水的,我有失禁多年
亦用了尿片多年,日常生活不會有變 ...
幾錢?

係邊到買?

引用:
原帖由 愛鵬的花 於 2020-8-8 06:41 PM 發表

幾錢?

係邊到買?
內褲型尿片已經有多個牌子推出,一般藥房都不難買到,這看以下我的介紹
圖片的是近期轉用的牌子,非常舒適
[url]https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28033648&extra=page=1[/url]

附件

MTXX_20200604_101007.jpg(157.98 KB)

2020-8-8 06:49 PM

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2020-8-8 06:49 PM 發表

內褲型尿片已經有多個牌子推出,一般藥房都不難買到,這看以下我的介紹
圖片的是近期轉用的牌子,非常舒適
https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28033648&extra=page=1 ...
5該你

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]