• 瀏覽: 78,861
  • 回覆: 937
  • 追帖: 10
我地傾左一段時間,其實佢D相無咩正面,不過傾閒計幾好傾,咁佢話見咪見下先,我叫佢去我放工附近。果日佢有揸車,睇佢打扮同架車應該有D錢,但係佢同相好大分別,我真係唔係好想理佢,因為相都幾呃人。
好喇,佢話食野,我都唔好咁衰走,放工又肚餓,去左普通餐廳食野,一路行佢都keep住講野,有電話佢又唔聽話公事,最難頂係,佢話D人估唔到佢幾多歲,話睇落youngD, 我真係想死。
食飯果時我忍唔住問佢個 Age係咪真,佢話洗唔洗被ID我睇?
佢著左長衫長褲,而且好韓仔款都算唔老套,但係佢D皮膚,頸, 手,好乾,手都見到D筋,我覺得佢真實over 50。

佢話以前去LKF浦,而家都會去中環飲野,但係佢點扮都係似50歲囉。
後尾佢keep住講野,之後佢收到電話走左出去15分鐘左右,然後話急事要走,佢被佢自己份錢,然後話Sorry.
咁佢都係食左2啖同飲左2啖野。
不過我真係想小佢,後尾我自己食完就走,刪左佢聯絡。完。

熱賣及精選
算啦

引用:
原帖由 3882 於 2020-6-14 05:01 PM 發表

算啦
梗係算,呢個阿伯太核突,但係我唔知佢係咪真係50歲,我覺得佢係有。

襯唔襯你啲年紀?

引用:
原帖由 emma2020 於 2020-6-14 05:05 PM 發表

襯唔襯你啲年紀?
都幾幼稚嘅窒人方式,襯唔襯呢就唔係講年紀嘅。😂

引用:
原帖由 CICAP 於 2020-6-14 05:07 PM 發表

都幾幼稚嘅窒人方式,襯唔襯呢就唔係講年紀嘅。😂
唔係咩?咁50搵個30?

引用:
原帖由 CICAP 於 2020-6-14 04:59 PM 發表

我地傾左一段時間,其實佢D相無咩正面,不過傾閒計幾好傾,咁佢話見咪見下先,我叫佢去我放工附近。果日佢有揸車,睇佢打扮同架車應該有D錢,但係佢同相好大分別,我真係唔係好想理佢,因為相都幾呃人。
好喇,佢話食野,我都唔好咁衰走,放工又肚餓,去左普通餐廳食野,一路行佢都keep住講野,有電話佢又唔聽話公事,最難頂係,佢話D人估唔到佢幾多歲,話睇落youngD, 我真係想死。
食飯果時我忍唔住問佢個 Ag ...
兩個男人食餐飯好平常姐

目標人物
引用:
原帖由 CICAP 於 2020-6-14 17:03 發表

梗係算,呢個阿伯太核突,但係我唔知佢係咪真係50歲,我覺得佢係有。
真實年齡都唔重要,因為你都接受唔到佢嘅外表。

引用:
原帖由 emma2020 於 2020-6-14 05:07 PM 發表

唔係咩?咁50搵個30?
除非佢好有錢啦,50搵30,個個想做鄭嘉穎

引用:
原帖由 CICAP 於 2020-6-14 05:09 PM 發表

除非佢好有錢啦,50搵30,個個想做鄭嘉穎
係囉鄭嘉穎幾幸福,皆因有錢。

引用:
原帖由 3882 於 2020-6-14 05:09 PM 發表

真實年齡都唔重要,因為你都接受唔到佢嘅外表。
外表同人品,呃都唔好咁遠啦,出嚟唔似咪又走人,佢仲要扮細個先嘔,佢走左都ok, 餐飯我食得落😂

引用:
原帖由 CICAP 於 2020-6-14 16:59 發表

食飯果時我忍唔住問佢個 Ag ...
淨係俾自己果份錢咁冇品㗎?可能覺得冇蝦條食!

引用:
原帖由 emma2020 於 2020-6-14 05:10 PM 發表

係囉鄭嘉穎幾幸福,皆因有錢。
2樣野嚟,有錢係可以。
另一樣野係,價值觀問題,唔係每個人都要搵個有錢阿伯

咁衰格!淨係比自己份錢

引用:
原帖由 CICAP 於 2020-6-14 05:12 PM 發表

2樣野嚟,有錢係可以。
另一樣野係,價值觀問題,唔係每個人都要搵個有錢阿伯
咁又係我都唔可以

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]