• 瀏覽: 4,136
  • 回覆: 37
  • 追帖: 2
我今日做左打結焦

熱賣及精選
引用:
原帖由 scLung 於 2020-6-12 01:16 AM 發表

我今日做左打結焦
都唔知幾時先會甩焦

我想問你係醫生打?買咗package?
我老細都係呢間打,但係佢話啲售後服務非常差,過年到而家都冇幫佢預約上去打,仲要買咗好多次

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-6-12 12:46 PM 發表

我老細都係呢間打,但係佢話啲售後服務非常差,過年到而家都冇幫佢預約上去打,仲要買咗好多次
我買咗package,咁售後服務我又唔覺得好差,因為個adviser我做完之後去第二日要即刻WhatsApp我,問我皮膚有冇問題,不過啱啱打完結焦,今日第五日,都未結焦,所以想問吓大家有冇呢種經驗分享吓🙏🙏

引用:
原帖由 scLung 於 2020-6-12 02:21 PM 發表

我買咗package,咁售後服務我又唔覺得好差,因為個adviser我做完之後去第二日要即刻WhatsApp我,問我皮膚有冇問題,不過啱啱打完結焦,今日第五日,都未結焦,所以想問吓大家有冇呢種經驗分享吓🙏🙏 ...
係醫生打結焦,其他就治療師打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scLung 於 2020-6-12 02:21 PM 發表

我買咗package,咁售後服務我又唔覺得好差,因為個adviser我做完之後去第二日要即刻WhatsApp我,問我皮膚有冇問題,不過啱啱打完結焦,今日第五日,都未結焦,所以想問吓大家有冇呢種經驗分享吓🙏🙏 ...
因為你係新客,仲想你再買,你買多一兩次其它項目,你就知架啦!
不過啱啱打完結焦,今日第五日,都未結焦!呢句係乜意思?未甩焦?

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-6-12 03:22 PM 發表

因為你係新客,仲想你再買,你買多一兩次其它項目,你就知架啦!
不過啱啱打完結焦,今日第五日,都未結焦!呢句係乜意思?未甩焦?
係冇結焦,d斑深色左

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-6-12 03:22 PM 發表

咁妳老細打完斑之後,有冇效果?

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-6-12 12:46 PM 發表

但做完治療之後,佢係會即刻同約定下一次既日期和時間,之前一兩日,佢公司又會有專人打電話比你提你做治療,因我療程係有一年半時間限期,所以佢都會驚你唔記得,都會提你

引用:
原帖由 scLung 於 2020-6-12 04:09 PM 發表

但做完治療之後,佢係會即刻同約定下一次既日期和時間,之前一兩日,佢公司又會有專人打電話比你提你做治療,因我療程係有一年半時間限期,所以佢都會驚你唔記得,都會提你 ...
就係過年前做完 約左過年後再做 但就因為疫情 無去到 之後就無再打過黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scLung 於 2020-6-12 04:01 PM 發表

係冇結焦,d斑深色左
你啱打完有無結焦?
你係醫生打定治療師打?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scLung 於 2020-6-12 04:03 PM 發表

咁妳老細打完斑之後,有冇效果?
有少少

回覆 引用 TOP

我就去第二間打嘅,打左6/7次
前幾次有結焦,最後一次無打結焦,因為我啲班已經好到7788啦

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-6-12 04:18 PM 發表

前幾次有結焦,最後一次無打結焦,因為我啲班已經好到7788啦
咁你係乜嘢斑呀?e生話我係雀斑和曬斑,佢話做10次就會ok,我啱啱都問咗治療師,佢話深色係正常因為啲班吸左啲光,係會深色嘅,因為浮左面係好嘅,佢話跟住之後打多幾次就會淺色

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-6-12 04:18 PM 發表

咁你係邊間打呀?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]