• 瀏覽: 10,720
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
一段18年的感情,要點做先可以放手?

熱賣及精選
搵條新仔

回覆 引用 TOP

18年好濕碎,我ロ地27年。
大家最終都要面對分開o
因為對方在合約滿時無
僱主就要返菲o
係感情存在之價値而並
非多久。

年紀大,所以十八年好似好長,年紀再大,便是二十八,三十八,四十八年,時間過了,年紀老了,走不出的不是十八年後,只是困在十八年前的某個時空。

我都係新手,見升唱升,見跌改唱跌,唔識答里,唔識分析,幫唔到里!

12年3月27: W1出假黃金XX, 8月1日股票見抵儲貨. 嘻嘻, 買銀信鵝!!! 2013年4月見頂, 5,6月回, 升L到10月牛3頂之後食蕉.
實喺唔行只能放手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 candynking 於 2020-6-11 01:34 AM 發表

係好難好辛苦,有時都要面對現實,明知冇將來,痛苦之後係解脫.

回覆 引用 TOP

18年好久好久

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 candynking 於 2020-6-11 01:34 AM 發表

有人教我如何放鬆。
當你進入最緊張狀態,出盡力去緊張,到冇力時,就係最放鬆的狀態。
唔傷人,不妨不放手!累了,自然自己會教你如何放手。

引用:

三個字,靠自己!

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-6-11 01:11 PM 發表

有人教我如何放鬆。
當你進入最緊張狀態,出盡力去緊張,到冇力時,就係最放鬆的狀態。
唔傷人,不妨不放手!累了,自然自己會教你如何放手。 ...
講咗等於冇講佢依家咁嘅精神狀態你認為佢仲有能力去理解你講嘅道理貼地少少攞啲即刻舒緩到嘅措施出嚟吖大佬咁同人哋餓到抽筋你教人去釣魚有乜分別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-11 03:22 PM 發表

三個字,靠自己!
講咗等於冇講。哈哈。
可以靠自己,就唔洗問你。
人地急到賴屎,又搵唔到廁所,你唔講廁所係邊都算,仲叫人靠自己?!
其實,我都係大俠啦!哈哈。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-6-11 03:40 PM 發表

講咗等於冇講。哈哈。
可以靠自己,就唔洗問你。
人地急到賴屎,又搵唔到廁所,你唔講廁所係邊都算,仲叫人靠自己?!
其實,我都係大俠啦!哈哈。 ...
係咁㗎啦真係咁易答咩,呃吓分咪算囉

老夫老妻,咪沖動

回覆 引用 TOP

引用:

搵個新嘅,
舊嘅就會慢慢忘記。

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-6-11 03:48 PM 發表

係咁㗎啦真係咁易答咩,呃吓分咪算囉
1分!
大家大俠!視野一致。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]