• 瀏覽: 17,514
  • 回覆: 120
引用:
原帖由 尖沙咀魷魚 於 2020-7-24 10:07 PM 發表

往往說無論如何不要說分手那個、就是說分手那個!  請好好保護自己!不要被神經質的人騙到!
如果是就分手那個呢

引用:
原帖由 葬心埋愛 於 2020-7-24 10:11 PM 發表

如果是就分手那個呢
你就是說分手個個?甘你之前有沒說過無論如何都不要說分手?

引用:
原帖由 尖沙咀魷魚 於 2020-7-24 10:13 PM 發表

你就是說分手個個?甘你之前有沒說過無論如何都不要說分手?
有,一星期之後,到他說分手,認真的說

回覆 引用 TOP

男人唔會

回覆 引用 TOP

感情全情投入你會傷得好慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天忠牛 於 2020-6-11 04:41 PM 發表

剛分手陣男人會比較輕松吧 覺得卒之自由了 但系時間長了 可能會後悔
言之有理

回覆 引用 TOP

冇幾耐又會hi返你,睇下你過成點

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-8-5 10:45 PM 發表

冇幾耐又會hi返你,睇下你過成點
Q

引用:
原帖由 奇怪的名字 於 2020-8-3 04:48 PM 發表

我就系咁,總覺得少了乜。
Q

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-8-5 10:48 PM 發表

係因為八卦?多數會隔幾耐先至會咁做呢?如果當初分開已經封鎖咗,都會八卦對方過成點?
睇下我過得好5好lo,我之前個個隔左一年hi返我,我都唔知佢想點,佢似想睇我係咪過得衰,我直程話我結左婚,佢把口幾鬼賤,類似話結婚唔好乜乜乜,係佢block我既,又unblock hi返我,結果我block 7佢

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-8-5 10:53 PM 發表

睇下我過得好5好lo,我之前個個隔左一年hi返我,我都唔知佢想點,佢似想睇我係咪過得衰,我直程話我結左婚,佢把口幾鬼賤,類似話結婚唔好乜乜乜,係佢block我既,又unblock hi返我,結果我block 7佢 ...
Q

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-8-5 11:01 PM 發表

咁衰,咁你過得比佢好,你放低咗已經好好,我已經分開咗幾個月,我間唔中都仲係諗起佢,但係佢已經封鎖咗我,早排去求簽,問幾時有段新姻緣,師傅就話,分咗手或者之前曖昧嘅人有機會返嚟搵返你再曖昧,令我諗起佢,我同師傅講佢都封鎖咗啦,師傅就話封鎖都可以解封㗎嘛,但係當初分開我有死纏爛打挽留,唔知有冇緣份可以做返朋友啦,我嗰時去咗兩間廟求簽,兩間廟既簽講有人有姻緣 ...
係呀,我覺得呢d仔心理好有問題,分左手我都唔會回頭看

我覺得啦既然封鎖左你,你就向前看,下一個更好

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-8-5 11:26 PM 發表

係呀,我覺得呢d仔心理好有問題,分左手我都唔會回頭看

我覺得啦既然封鎖左你,你就向前看,下一個更好
Q

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]