• 瀏覽: 12,596
  • 回覆: 111
分左手大部分男人會去叫雞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-6-10 06:31 PM 發表

有啲人話男人分手後會覺得釋放左,重獲自由,可以絕情,周圍溝女。但過多幾個月後,先會諗起前度,會八卦佢生活如何,係咪真係咁?
男人提出分手,通常係識左第二個,咁又點會想返起前度呢!
若果無第二個都提出分手,咁佢真係極之唔鍾意呢個女友,都幾難會再諗返前度!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2020-7-1 03:42 AM 發表

個時隔左幾耐後開始掛住?
四五個月到啦

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-7-1 05:07 PM 發表

時間沖淡一切之後唔可以做返朋友咩
沖唔淡
真係好僵
然後就無聯絡鳥

引用:
原帖由 晚間懷舊的車手 於 2020-7-6 10:34 AM 發表

沖唔淡
真係好僵
然後就無聯絡鳥
有時覺得做唔成朋友好可惜,時間沖淡一切冷靜後我覺得可以做返朋友

引用:
原帖由 晚間懷舊的車手 於 2020-7-6 10:28 AM 發表

四五個月到啦
希望佢都4,5個月後會掛住我搵返我😔

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-7-6 04:48 PM 發表

有時覺得做唔成朋友好可惜,時間沖淡一切冷靜後我覺得可以做返朋友
一開始都有呢個感覺
但係後尾覺得有D啲嘢無得勉強
最重要嘅係大家一起嘅回憶

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2020-7-7 05:19 AM 發表

希望佢都4,5個月後會掛住我搵返我😔
cheer up!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間懷舊的車手 於 2020-7-7 02:58 PM 發表

一開始都有呢個感覺
但係後尾覺得有D啲嘢無得勉強
最重要嘅係大家一起嘅回憶
係嘅,凡事應該順其自然隨緣,有緣份自然會做返朋友,今日唔知聽日將來事,我希望可以同佢有緣份做返朋友

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-7-8 03:03 PM 發表

係嘅,凡事應該順其自然隨緣,有緣份自然會做返朋友,今日唔知聽日將來事,我希望可以同佢有緣份做返朋友
希望你成功

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-6-10 06:31 PM 發表

有啲人話男人分手後會覺得釋放左,重獲自由,可以絕情,周圍溝女。但過多幾個月後,先會諗起前度,會八卦佢生活如何,係咪真係咁?
當然不會啦

回覆 引用 TOP

分咗手就唔好返轉頭

回覆 引用 TOP

其實後悔都係藉口泥 係寂寞先會飛完人又搵返人

引用:
原帖由 smile2018 於 2020-7-8 03:03 PM 發表

其實你當然最想係同對方重新愛上,係咪呢?如果真係只能同對方做返朋友,你心裡都唔會好受,但你想尋求一個心理上既緩衝都唔係壞事,有個仲有得同佢聯繫既盼望總好過一下子面對身邊人永遠消失既殘酷,你唔捨得佢,所以都希望你有破鏡重圓既機會,就算最終無呢日,都可以助你緩衝地接受呢個事實,最重要係千其唔好因此而灰心,總有真正屬你既感情等緊你

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]