• 瀏覽: 1,357
  • 回覆: 13
離婚半年,冇小朋友,我果行基本上全部都係男,玩過交友app 但因為我唔想放相,所以一直冇下文,各位有冇咩idea 可以識到女仔

熱賣及精選
引用:
原帖由 siuchung1234 於 2020-6-8 03:12 AM 發表

離婚半年,冇小朋友,我果行基本上全部都係男,玩過交友app 但因為我唔想放相,所以一直冇下文,各位有冇咩idea 可以識到女仔
31歲

回覆 引用 TOP

點解離婚?性能力有問題?

回覆 引用 TOP

可能你放咗相,即刻識到百九幾個女仔呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siuchung1234 於 2020-6-8 03:12 AM 發表

搵朋友介紹囉!交友app果D冇相係難D,同埋呢啲app真心極有限

回覆 引用 TOP

男人簡單好多,如果正正常常,去多幾次SPEED DATING點都識到D女。

回覆 引用 TOP

所有嘅豪言都收起嚟,所有嘅吶喊都咽下去。
引用:

有 但玩交友app小心傳銷雞

回覆 引用 TOP

落老蘭行轉就搵到啦

回覆 引用 TOP

#1 發表於 2020-6-5

[隱藏]如題,認真一問30歲離婚嘅女人仲有無機會可以識到第二個,無小朋友 樣普通 身材普通 均勻

p.s.:not me

回覆 引用 TOP

引用:

肯定識唔到,邊有女仔會愛個人妖😘

動漫,生活,娛樂,真理。
去香討搵

回覆 引用 TOP

靚女貪錢

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]