• 瀏覽: 1,055
  • 回覆: 19
可以討論一下

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你地最多可以接受幾歲差距嘅姐弟戀啊?
假如女生睇上去比實際年幾細10歲呢??
男生睇上去比實際年幾成熟呢?心智亦都比較成熟呢?會覺得可以嗎?

所有嘅豪言都收起嚟,所有嘅吶喊都咽下去。
引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-6-7 11:17 AM 發表

你地最多可以接受幾歲差距嘅姐弟戀啊?
假如女生睇上去比實際年幾細10歲呢??
男生睇上去比實際年幾成熟呢?心智亦都比較成熟呢?會覺得可以嗎? ...
咁十歲都可以喎!不過講明唔結婚喎

引用:
原帖由 夜落漠鳳凰 於 2020-6-7 12:50 PM 發表

呢個睇緣分,我女朋友比我大8歲,人很漂亮,身材又好,睇起啲也唔像比我大
這樣子 就類似甘嘅情況  有時好希望可以有人可以理解同埋分享一下

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-8 07:53 PM 發表

咁十歲都可以喎!不過講明唔結婚喎
但系男人都會有傳宗接代嘅考慮。尼個點克服好

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-6-9 09:44 AM 發表

但系男人都會有傳宗接代嘅考慮。尼個點克服好
咁你可唔可以講下你嘅情況?

所有嘅豪言都收起嚟,所有嘅吶喊都咽下去。
引用:
原帖由 夜落漠鳳凰 於 2020-6-9 01:33 PM 發表

也只有我幫你分享分享了
應該只有同樣經歷嘅人系會理解到
我想問你 你系知道左你女朋友嘅年齡之後再中意區的吧?
定系先中意左再知道年鈴嘎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-9 01:04 PM 發表

咁你可唔可以講下你嘅情況?
通常離過婚嘅女人就唔會再想結婚同生小朋友
雖然男嘅都系不婚主義
但係可能會因為屋企人嘅壓力而改變原有嘅霖法
所以好似系個未知嘅關卡

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-6-9 06:17 PM 發表

通常離過婚嘅女人就唔會再想結婚同生小朋友
雖然男嘅都系不婚主義
但係可能會因為屋企人嘅壓力而改變原有嘅霖法
所以好似系個未知嘅關卡
咁你係男方定女方?

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-9 09:39 PM 發表

咁你係男方定女方?

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-6-10 10:22 AM 發表

明白,你大男朋友10年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間的雪 於 2020-6-10 10:22 AM 發表

當你50歲時,老公40歲你估佢會唔會嫌棄你呢?

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2020-6-10 12:31 PM 發表

當你50歲時,老公40歲你估佢會唔會嫌棄你呢?
如果你本身唔愛一個人,就算區細你20年 你就會愛區咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]