• 瀏覽: 77,297
  • 回覆: 322
  • 追帖: 4
發覺老婆出面偷食........唉~冇晒mood

點發現?

引用:
原帖由 樓上在跳舞 於 2020-6-6 12:06 AM 發表

點發現?
其實佢一路慢慢咁變,之間發生左好多轉變既事好多時都夜返而覺得,最後係一個大家都識既朋友口中見到佢同另一個男人係街拖住手....先醒覺肯定!!

冇小朋友?

引用:
原帖由 堅不可摧 於 2020-6-6 12:31 AM 發表

冇小朋友?
冇小朋友呀

引用:
原帖由 hicolulu 於 6-6-2020 12:23 AM 發表

其實佢一路慢慢咁變,之間發生左好多轉變既事好多時都夜返而覺得,最後係一個大家都識既朋友口中見到佢同另一個男人係街拖住手....先醒覺肯定!! ...
女人變心好難返轉頭!你有心理準備!

唯有開帖吧 應該有用的

唉..........都3張幾4張野而家先搞咁野事,有時覺得結婚都要靠運氣

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-5 11:40 PM 發表

妳老婆幾大?如果是中女配小鮮肉,呢d相信好快玩完,如果不是咁姦夫你認識嗎?你老婆經濟獨立嗎?係就傾掂數又冇小朋友,離婚有乜大不了,這些咁冇道德的女人要早走早着......

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 12:37 AM 發表

冇小朋友呀

附件

14054085_614261768756210_6540701074837821960_n.jpg(32.76 KB)

2020-6-6 01:22 AM

暴力先係和平
噤聲先係民主
大話先係真相
邪惡先係良知

以上都係曱甴話..........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lplplp111 於 2020-6-6 01:17 AM 發表

妳老婆幾大?如果是中女配小鮮肉,呢d相信好快玩完,如果不是咁姦夫你認識嗎?你老婆經濟獨立嗎?係就傾掂數又冇小朋友,離婚有乜大不了,這些咁冇道德的女人要早走早着...... ...
34呀... ,不過自己都有d心灰心淡

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 01:22 AM 發表

34呀... ,不過自己都有d心灰心淡
心淡都要解決件事!咁有冇追問她?她有冇承認?

引用:
原帖由 lplplp111 於 2020-6-6 01:29 AM 發表

心淡都要解決件事!咁有冇追問她?她有冇承認?
緊係有啦!!例牌答案!!冇!佢(朋友)睇錯人,公司多野做夜返!之後係咁想避我!!!

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-5 11:40 PM 發表

偷食榴槤?

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hicolulu 於 2020-6-6 01:40 AM 發表

緊係有啦!!例牌答案!!冇!佢(朋友)睇錯人,公司多野做夜返!之後係咁想避我!!!
咁如果佢夜返,試下打視像電話睇下佢乜反應?如果唔接就十成十係出軌了...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]